ΣΙΝΕ

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

ΛΕΥΚΑΔΙΑ - ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 2-1 (1-1) (video)

Η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη, αν και δυσκολεύτηκε, έκαμψε την αντίσταση του μαχητικού Πυρσού Γρεβενών με 2-1. Τα τέρματα των νικητών σημείωσε ο...
Πίτος, ο οποίος ήταν σε μεγάλη ημέρα.
Αγωνιστικά, τα Λευκάδια ξεκίνησαν το ματς με γκολ. Στο 7' ο Καλαϊτζίδης έκανε την σέντρα και ο Πίτος με κεφαλιά έγραψε το 1-0. Στο 13' ο Πυρσός απείλησε για πρώτη φορά όταν σουτ του Παπαδόπουλου πέρασε λίγο άουτ. Στο 17' τα Λευκάδια έφτασαν κοντά στο 2-0, αλλά το σουτ του Καλαϊτζίδη από καλή θέση κατέληξε άουτ.
Στο 26' οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στο 1-1. Ο 
Τσιαρτσιώτης έκανε καταπληκτική εκτέλεση κόρνερ και ο Χαραλαμπίδης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Από εκεί και μετά τα Λευκάδια πήραν πάλι τον έλεγχο και στο 31' έχασαν μεγάλη ευκαιρία. Συγκεκριμένα δημιουργήθηκε μια φάση διαρκείας στην μικρή περιοχή του Πυρσού, τρεις φορές παίκτες των Λευκαδίων προσπάθησαν να σπρώξουν την μπάλα στα δίχτυα αλλά υπήρξαν ισάριθμες αποκρούσεις.
Στο 36' τα Λευκάδια είχαν άλλη μια καλή ευκαιρία. Ο Παπαστεργίου βρέθηκε μόνος σε πλάγια θέση, έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.
Στο δεύτερο μέρος, τα Λευκάδια μπήκαν πιο ζωηρά στο ματς και στο 51' έχασαν διπλή ευκαιρία. Τόσο ο Πίτος όσο και ο Καλαϊτζίδης δεν μπόρεσαν από καλές θέσεις να σκοράρουν. Τα Λευκάδια πίεσαν για το γκολ και στο 67' είχαμε σουτ του Καλαϊτζίδη μέσα από την περιοχή άουτ. Το 2-1 σημειώθηκε στο 67'. Ο Καλαϊτζίδης έκανε την σέντρα και ο Πίτος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα.

Διαιτητής: Κουρτσίδης (Κατσικογιάννης, Χουσείν)
ΛΕΥΚΑΔΙΑ: Κωνσταντινόπουλος, Πουγασίδης (46' Τσάλμας), Πληκαδίδης, Πασχώνης, Μισαηλίδης Παν., Πίτος, Σπυριδωνίδης, Μαργιορίδης (80' Πέτγαζλης), Παπαστεργίου (63' Παπαδόπουλος), Πετρίδης, Καλαϊτζίδης.

ΠΥΡΣΟΣ: Αθανασόπουλος, Θεοχαράκης, Ρόβας, Ευαγγελόπουλος, Κυριακίδης, Χαραλαμπίδης, Μποζιάρης, Μπόλλος, Τσιαρτσιώτης (65' Σούλας), Γκέτσιος, Παπαδόπουλος.


http://www.youtube.com/watch?v=2CedkJyK6vU
inspor









facebook.com
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

3 σχόλια:

MADERATOS είπε...

ΑΜΑΝ ΡΕ ΓΚΕΤΣΟΠΟΥΛΟ ΛΕΒΕΝΤΗ ΔΙΑΛΕΞΑΝ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ Κ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ.. ΤΥΧΑΙΟ!
ΒΑΛΕ ΣΚΟΡΔΟ ΘΑ ΣΕ ΜΑΤΙΑΣΟΥΝ ;-)

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.ΗΤΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ 3 ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=2CedkJyK6vU&feature=youtu.be