ΣΙΝΕ

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

ΕΑΠ - ΛΕΥΚΑΔΙΑ 2-1 (video)

Η Ένωση πήρε το ντέρμπι!!!
Η Ένωση Αποστόλου Παύλου ήταν η νικήτρια στο τοπικό ντέρμπι με τα Λευκάδια, και πήρε την ρεβάνς με το ίδιο σκορ που είχε χάσει στον πρώτο γύρο (2-1). Οι Μακροχωρίτες ήταν...
καλύτεροι, είχαν τον έλεγχο του αγώνα και δίκαια κέρδισαν.
Στο πρώτο μέρος η Ένωση είχε την εδαφική υπεροχή αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει τους Λευκαδιώτες.
Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 48'. Ο Σαλέπης έκανε την σέντρα και ο Μπάκανος με πλασέ έγραψε το 1-0. Στο 57' η Ένωση είχε μια καλή κεφαλιά με τον Ηλιάδη που πέρασε άουτ και στο 70' διπλασίασε τα τέρματά της. Ο Μπάκανος έκανε την σέντρα και ο Βούλγαρης με σουτ μέσα από την περιοχή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0.
Τα Λευκάδια είχαν μια καλή ευκαιρία με τον Σπυριδωνίδη στο 68' και απείλησαν εκ νέου με τον Πίτο στο 85' αλλά έσωσε ο Σταματέλος. Το τελικό 2-1 διαμορφώθηκε στο 90+3' με τον Πίτο, μετά από σέντρα του Καλαϊτζίδη.
Διαιτητής: Σένζος (Ναλμπάντης, Ευθυμίου)
ΕΝΩΣΗ: Σταματέλος, Μπάκανος, Συμεωνίδης Χ., Ηλιάδης Γ., Σαλέπης, Ζαρογιάννης (87' Δεληγιώργης) , Ηλιάδης Α., Ξαγοράρης (82' Θεοδωρίδης), Βούλγαρης, Τσακαλίδης, Φέιμ (75' Συμεωνίδης Γ.).
ΛΕΥΚΑΔΙΑ: Κωνσταντινόπουλος, Κοτζαχρήστος, Παπαδόπουλος Γ., Πασχώνης, Μισαηλίδης Μ., Πίτος, Σπυριδωνίδης (71' Πέτγαζλης), Μισαηλίδης Π. (71' Ίντος), Παπαδόπουλος Σ. (52' Παπαστεργίου), Πετρίδης, Καλαϊτζίδης.
Βίντεο με τα highlights και τα γκολ απ΄το Μακροχώρι-Λευκάδια (2-1)


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: