ΣΙΝΕ

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Ένωση Απ. Παύλου - Νεοκαισάρεια 2-1

Στο ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου, επικράτησε με 2-1 της Νεοκαισάρειας και πλησίασε την Κοζάνη στους... δυο βαθμούς.
Η Ένωση ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος και προηγήθηκε με 2-0. Στο 10' μετά από κόρνερ και κεφαλιά του Ζαρογιάννη στο δοκάρι, ο Ξαγοράρης εκμεταλλεύτηκε το λάθος στην αντίπαλη άμυνα και με σουτ έγραψε το 1-0. Στο 22' μετά από σέντρα του Βελλίνη στο δεύτερο δοκάρι, ο Ηλιάδης με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα της Ένωσης. Σε αυτό το διάστημα, η Ένωση είχε ένα δοκάρι στο 8' με τον Βελλίνη και οι φιλοξενούμενοι ένα χαμένο τετ α τετ στο 3' με τον Ευαγγελόπουλο.
Μετά το 2-0, η Ένωση έγινε πιο απειλητική και έφτασε άλλες τέσσερις φορές κοντά στο γκολ. Στο 27' μετά από βολέ του Σταματέλου, ο Ηλιάδης βγήκε μόνος απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα αλλά το πλασέ ήταν χλιαρό κι εξουδετερώθηκε. Στο 43' ο Σαλέπης έκανε ένα σουτ από καλή θέση αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Στο 45' Ηλιάδης και Βούλγαρης βρέθηκαν μόνοι τους απέναντι στην αντίπαλη εστία αλλά το σουτ του πρώτου έδιωξε αμυντικός πριν περάσει η μπάλα την γραμμή ενώ η προσπάθεια του δεύτερου κατέληξε στην αγκαλιά του Καρασκόρδα.
Στο δεύτερο μέρος, η Νεοκαισάρεια μείωσε γρήγορα το σκορ. Στο 47' ο Νάκας έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή κι έγραψε το 2-1. Από εκεί και μετά οι φίλαθλοι παρακολούθησαν ένα ματς χωρίς μεγάλες ευκαιρίες. Ένα σουτ του Βελλίνη από καλή θέση στο 62', κόντραρε και πέρασε άουτ. Στις καθυστερήσεις είχαμε κι ένα σουτ του Γιώργου Συμεωνίδη αλλά οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων έδιωξαν την μπάλα πριν περάσει τα δίχτυα.

Ένωση: Σταματέλος Σπ., Μπάκανος, Μαυριδόγλου, Σαλέπης, Ζαρογιάννης, Γεωργίου, Τσακαλίδης, Ξαγοράρης (81' Φέιμ), Ηλιάδης Α., Βελλίνης (74' Θεοδωρίδης), Βούλγαρης (88' Συμεωνίδης Γ.)

Νεοκαισάρεια: Καρασκόρδας, Μπαγγέας, Καπασακαλίδης (38' Γελαδάρης) Θαμνόπουλος, Μπαγλαρίδης, Παυλίδης, Λαζαρίδης (78' Μπέης), Ευαγγελόπουλος, Κωτσιαρίδης (76' Τζιάμος), Μπεκιάρης, Νάκας.

inspor.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: