ΣΙΝΕ

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Νάουσα-Αλεξάνδρεια 2-1 (video)

Η Νάουσα ήταν η νικήτρια στο πρώτο τοπικό ντέρμπι του 2013, στον 3ο όμιλο της Δ΄Εθνικής. Η ομάδα του Βασίλη Αργυρίου ήταν πιο αποτελεσματική στο τελείωμα των φάσεων και ...
κέρδισε με 2-1 την Αλεξάνδρεια δίνοντας ένα τέλος στα άσχημα αποτελέσματα του τελευταίου μήνα.
Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα και στα πρώτα λεπτά η ομάδα του Τόλη Τερζή μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και έχασε δυο σημαντικές ευκαιρίες. Στο 2' και το 5' ο Γιώργος Κίτσας βρέθηκε μόνος απέναντι στον Παπαδόπουλο, αλλά και τις δυο φορές ο τερματοφύλακας της Νάουσας απόκρουσε.
Στη συνέχεια η Νάουσα ανέβασε την απόδοση της και κατάφερε να σκοράρει δυο φορές. Στο 25' ο Πιπινίκας με ατομική προσπάθεια βρέθηκε μόνος με τον Καρασαββίδη, τον πλάσαρε και πάνω στη γραμμή απόκρουσε σωτήρια ο Μυλωνάς. Στο 37' μετά από εκτέλεση φάουλ του Καραλιόπουλου και άστοχη έξοδος του Καρασαββίδη στο δεύτερο δοκάρι, ακολούθησε κεφαλιά πάσα του Πασχάλη Αργυρίου στον Γασπαράτο, ο οποίος σε κενή εστία έκανε το 1-0 για τη Νάουσα.
Στο 40' είχαμε ολιγωρία των αμυντικών της Αλεξάνδρειας ο Πιπινίκας έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στην περιοχή ο Καρασαββίδης τον ανέτρεψε και η Νάουσα κέρδισε πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε εύστοχα ο Γασπαράτος.
Παρά το 2-0 η Αλεξάνδρεια προσπάθησε να επιστρέψει στο ματς. Στο 56' σουτ του Κίτσα έξω από την περιοχή, πέρασε λίγο άουτ. Στο 75' η Νάουσα είχε δοκάρι μετά από κεφαλιά του Γασπαράτου και στο 77' η Αλεξάνδρεια έφτασε στο 1-1. Ο Κίτσας πέρασε δυο παίκτες της Νάουσας σούταρε τεχνικά με το αριστερό και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Παπαδόπουλου. Στο 85' μετά από σουτ του Κεστελίδη, η μπάλα κατέληξε στον Κίτσα ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο 86' μετά από πάσα του Κίτσα στον Κεστελίδη ο τελευταίος έκανε το σουτ αλλά ο Παπαδόπουλος απόκρουσε σώζοντας τη Νάουσα.

Νάουσα: Παπαδόπουλος, Καραλιόπουλος, Αργυρίου Γρ., Καραμεταξάς, Περηφανόπουλος, Μπουλγουρίδης, Παπαδής (60' Ιωαννίδης), Αργυρίου Π., Πιπινίκας (86' Μανδάλης), Γασπαράτος, Πασχάλης (83' Μουρίκι).

Αλεξάνδρεια: Καρασαββίδης, Πιπιλιάρης, Μυλώνάς, Παπαδόπουλος, Κεστελίδης, Ζωγράφου, Καμπερίδης, Αβραμίδης, Αραμπατζής (63΄ Βλάχος), Κίτσας, Παπαδημητρίου.



Naousanews.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: