ΣΙΝΕ

Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Πρωταγωνιστής και σε σκάνδαλο το 2004 ο υπεύθυνος της υπεξαίρεσης στον ΕΟΤ

Στοιχεία φωτιά έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον πρωταγωνιστή του σκανδάλου του ΕΟΤ, τον Κώστα Βασιλάκο, αφού εκτός από την υπεξαίρεση των... 147.000 ευρώ φαίνεται πως είχε εμπλοκή και προσπάθησε να κατευθύνει διαγωνισμό για την προμήθεια των στολών επισήμων, κριτών και αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004.
Σύμφωνα με πληροφορίες από tovima.gr ο 39χρονος που είναι προφυλακισμένος για το σκάνδαλο στον ΕΟΤ, είχε υποχρεωθεί σε παραίτηση και από την «Αθήνα 2004» γιατί φέρεται να προχωρούσε σε παράτυπες συνεννοήσεις για τις προμήθειες των στολών των Αγώνων ύψους περίπου 2,2 εκ ευρώ.
Ο κ. Βασιλάκος είχε προσληφθεί και εργαζόταν στο αρμόδιο γραφείο για την προμήθεια των στολών των Ολυμπιακών Αγώνων τον Ιανουάριο του 2002. Εκείνη τη χρονική περίοδο είχε προκηρυχθεί ένας μειοδοτικός διαγωνισμός για την προμήθεια στολών όπου συμμετείχαν συνολικά επτά εταιρείες οι οποίες θα υλοποιούσαν την πρόταση μιας σχεδιάστριας μόδας από την Γαλλία.
Ο ίδιος φέρεται πως έδινε διαβεβαιώσεις πως θα κατηύθυνε αυτός τον διαγωνισμό όπου ήθελε και μάλιστα προσπάθησε να προβάλει βέτο ώστε στον διαγωνισμό να μην μετρήσει μόνο η οικονομική προσφορά αλλά κατά 75%, προκειμένου να βρει τρόπο ώστε να διευκολύνει συγκεκριμένα άτομα και εταιρείες. Αυτό όμως φαίνεται πως έγινε αντιληπτό από τους προϊσταμένους, οι οποίοι αφού μπλόκαραν τη διαδικασία στη συνέχεια τον υποχρέωσαν σε παραίτηση.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: