ΣΙΝΕ

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

28χρονη κόρη Έλληνα υπουργού ερωτευμένη με 64χρονo σκηνοθέτη της (φωτό)


Δημοσίευμα Κυριακάτικης εφημερίδας έφερε στον δημοσιότητα τον δεσμό της Λένας ...Παπαληγούρα, κόρης του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης Αναστάσιου Παπαληγούρα και εγγονής του Γεωργίου Ράλλη, με τον Πάνο Κοκκινόπουλο, σκηνοθέτη επιτυχίων όπως «Κόκινος Κύκλος», «10η εντολή» και «Μαύρα Μεσάνυχτα».
«Ζουν μια θυελλώδη σχέση. Η Λένα βρήκε στο πρόσωπο του ώριμου σκηνοθέτη τον πραγματικό έρωτα. Ο Κοκκινόπουλος είναι για εκείνη ο μέντορας που τη συμβουλεύει, την προστατεύει, αλλάζοντας της πολλές φορές ακόμα και οπτική στον τρόπο που αντιμετωπίζει πρόσωπα και καταστάσεις, για αυτό δεν μπορεί να διανοηθεί την ζωή μακριά του». Αυτό αποκάλυψαν πηγές του περιβάλλοντός του στην δημοσιογράφου του Πρώτου Θέματος.
Προσθέτοντας πως «Υπάρχει μεταξύ τους μια ευδιάκριτη χημεία. Παρόλο που είναι μαζί εδώ και πάρα πολύ καιρό, είναι διακριτικοί όσον αφορά την δημοσιότητα. Αποφεύγουν τις πολλές κοινές εμφανίσεις προκειμένου να μη δίνουν λαβές στον Τύπο. Οι φωτογράφοι τους πετυχαίνουν σπάνια και μόνο για χάρη της τέχνης, δηλαδή όταν δίνουν μαζί το «παρών» σε κάποια πρεμιέρα».

Το ζευγάρι γνωρίστηκε κατά την διάρκεια των γυρισμάτων του 3ου Νόμου στο Mega, με την μεταξύ τους χημεία να είναι ευδιάκριτη από την αρχή, παρά την μεγάλη διαφορά ηλικίας που αγγίζει τα 36 χρόνια.
Άλλωστε η διαχρονική γοητεία της πληθωρικής προσωπικότητας του Πάνου Κοκκινόπουλου στις νεαρές ηθοποιούς είναι δεδομένη. Κάτι που αποδυκνύει η σχέση που διατηρούσε επί χρόνια με την Παναγιώτα Βλαντή. Ενώ -σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα- κατά καιρούς κυκλοφόρησαν αντίστοιχες φήμες για δεσμούς του με τις Κατερίνα Παπουτσάκη και Κλέλια Ρένεση.

iefimerida

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: