ΣΙΝΕ

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Συγκλονιστικό: Η Νένα Χρονοπούλου έμαθε μετά από 30 χρόνια ότι είναι αδερφή του τραγουδιστή Σ. Ξένο

Η ηθοποιός Νένα Χρονοπούλου και ο τραγουδιστής Στάθης Ξένος ανακάλυψαν 30 χρόνια μετά ότι είναι ετεροθαλή αδέλφια.
Η μητέρα του τραγουδιστή,

λίγο πριν πεθάνει, αποφάσισε να φανερώσει στο γιο της, το μυστικό που το κρατούσε επτασφράγιστο, τόσα χρόνια. Ο βιολογικός του πατέρας δεν ήταν εκείνος που τον μεγάλωσε και τον θεωρούσε αίμα του όλα αυτά τα χρόνια αλλά ο φυσικός του γονιός ήταν ο πατέρας της ηθοποιού.

Για πολλά χρόνια η Νένα και ο Στάθης αγνοούσαν την συγγενική σχέση εξ αίματος που τους συνδέει και σε καμία περίπτωση δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι είναι αδέλφια που προέρχονται από τον ίδιο πατέρα. Παρόλα αυτά είχαν έρθει κοντά καθώς η ηθοποιός είχε γράψει στίχους βγαλμένους από την ζωή της και τους εμπιστέυτηκε σε εκείνον.

Το ιδιαίτερο δέσιμο όμως φαίνεται πως είχε βαθύτερη πρέλευση... Όλα ξεκίνησαν όταν η μητέρα του τραγουδιστή, λίγο πριν φύγει από τη ζωή, ένιωσε την ανάγκη να αποκαλύψει στο γιο της το μυστικό που κρατούσε καλά κρυμμένο για χρόνια. Ένα μυστικό που γνώριζε εκείνη και μοιράζονταν με τον βιολογικό πατέρα της Νένας και του Στάθη .
Το σοκ για τον τραγουδιστή ήταν μεγάλο... Μπροστά στην αποκάλυψη της αλήθειας έμεινε εμβρόντητος. Ο πατέρας της ηθοποιού ήταν και δικός του πατέρας. Έπρεπε να βρει τρόπο να της αποκαλύψει το τρομερό μυστικό που του είχε φανερώσει η μητέρα του. Η Νένα και εκείνος είναι αδέλφια που προέρχονται από τον ίδιο πατέρα αλλά από διαφορετικές μάνες.
Η όμορφη και δυναμική ηθοποιός από εκείνη τη μέρα που το έμαθε και μετά το πρώτο σοκ, αγκάλιασε τον Στάθη ως αδελφό της.

Από τότε είναι αχώριστοι. Ο τραγουδιστής δεν κρύβει τη χαρά του από τους φίλους τους που την έχει αδελφή και στήριγμά του. Σε πρόσφατη επέτειο της ηθοποιού με τον Τάσο Μητρόπουλο ο Στάθης ήταν κοντά τους και τραγούδησε με τον Λευτέρη Πανταζή για το ζευγάρι.

Εκείνη μετά την αποκάλυψη της αλήθειας, άνοιξε την αγκαλιά της στον αδελφό της πλέον και μάλιστα ο γιος της αποκαλεί τον τραγουδιστή, θείο. Οι φωτογραφίες της Νένας και του γιου της δεσπόζουν στο σπίτι του ενώ πληροφορίες θέλουν την ηθοποιό να γράφει τραγούδια για τον ετεροθαλή αδελφό της.



ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: