ΣΙΝΕ

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Με αυτά τα εργαλεία δολοφόνησε τη σύζυγό του ο 45χρονος στη Μανωλάδα (pic)

Η άτυχη 41χρονη Mαριλένα βρέθηκε νεκρή από το αδερφό της το πρωί των Θεοφανείων στην Μανωλάδα. Η άτυχη γυναίκα έφερε πολλαπλές κακώσεις σε όλο το σώμα της και το κεφάλι, από τα χτυπήματα που είχε καταφέρει ο 45χρονος σύζυγός της, πραγματικά, με ότι βρήκε μπροστά του: Με σφυρί, μαχαίρι, κατσαβίδι, βαριοπούλα και ψαλίδι.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα το ζευγάρι έχοντας καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, άρχισε να τσακώνεται μέσα στο παράπηγμα στο οποίο ζούσαν.
Ενώ καυγάδιζαν, ο 45χρονος άρχισε να χτυπά με γροθιές τη γυναίκα και έπειτα με όποιο αντικείμενο βρισκόταν μπροστά του.
Η πιο τραγική πτυχή του εγκλήματος είναι το γεγονός ότι ο δράστης μέσα στο μεθύσι του και μετά την πράξη του συνέχισε να κοιμάται στο ίδιο κρεβάτι που είχε πέσει νεκρή η σύζυγός του, όχι μόνο το ίδιο, αλλά και το επόμενο βράδυ, χωρίς να έχει συνειδητοποιήσει τι είχε κάνει.
Τη στυγερή δολοφονία ανακάλυψε ο αδελφός της άτυχης γυναίκας, ο οποίος και ειδοποίησε την Αστυνομία. Οι αρχές άρχισαν την έρευνα αναζήτησης του συζύγου της 41χρονης, ο οποίος εντοπίστηκε άμεσα, σε κοντινό σημείο.
Ο δράστης από την πρώτη στιγμή ομολόγησε πως ήταν αυτός που στον καβγά που είχε με την γυναίκα του, την είχε χτυπήσει άγρια. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ο 45χρονος ακόμα και την ώρα της προσαγωγής του φέρεται πως ήταν μεθυσμένος.
Οι Αρχές εκτιμούν ότι πέρα από τα πολλαπλά τραύματα που φέρει η άτυχη γυναίκα στο σώμα της, ο θάνατός της ίσως τελικά επήλθε από το χτύπημα που δέχθηκε με μια βαριοπούλα.
Η 41χρονη μητέρα δύο κοριτσιών ηλικίας 23 και 24 ετών που ζουν στη Ρουμανία, μαζί με τον άντρα της βρίσκονταν στην Ελλάδα και στην περιοχή της Μανωλάδας τουλάχιστον μια δεκαετία. Παλιότερα διέμεναν σε ένα σπίτι υπό καλύτερες συνθήκες, ενώ όπως υποστήριξε ο αδερφός της, πολλές φορές φιλοξενούσε το ζευγάρι στο δικό του σπίτι που ήταν επίσης σε καλύτερη κατάσταση, από την τρώγλη που άφησε την τελευταία της πνοή.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα και στον κ. Ανακριτή Αμαλιάδας απ' όπου έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθει.
Το προανακριτικό έργο και οι έρευνες διενεργήθηκαν από το Αστυνομικό Τμήμα Βάρδας.



Διαβάστε επίσης: Μανωλάδα: Φρικτή δολοφονία 41χρονης γυναίκας!!!

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: