ΣΙΝΕ

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Ευρωλίγκα: ΟΣΦΠ - Σιένα 72-74

Ο Ολυμπιακός δεν είναι καλά και αυτό φαίνεται πλέον σε κάθε αγώνα που δίνει, είτε εντός έδρας είτε εκτός. Η ομάδα του Πειραιά υπέστη την ...
3η της ήττα σε τέσσερις αγώνες στο ΤΟΠ 16 της Ευρωλίγκας και πλέον μπαίνει σε περιπέτειες, καθώς το πρόγραμμα δεν είναι ευνοϊκό στη συνέχεια. Ο Κάιλ Χάινς έχασε την τελευταία κρίσιμη επίθεση της ομάδας του και ο Μπόμπι Μπράουν συνεχίζει τις ξέφρενες εμφανίσεις του, χαρίζοντας στη Σιένα ένα μεγάλο διπλό με 74-72…

Οι "ερυθρόλευκοι" ξεκίνησαν το παιχνίδι παίζοντας εξαιρετική άμυνα και παίρνοντας μία μικρή διαφορά με 8-2. Οι φιλοξενούμενοι δυσκολεύτηκαν να βρουν διαδρόμους αρχικά, αλλά κατάφεραν σε κάποια σημεία του πρώτου δεκαλέπτου να παίξουν το παιχνίδι τους και να βάλουν αρκετά τρίποτα. Αυτά που τους κράτησαν κοντά στο σκορ, καθώς ο Ολυμπιακός μπορεί να έφτανε εύκολα στο αντίπαλο καλάθι, αλλά μετά τα πρώτα τρία λεπτά άρχισε να δέχεται και πάλι εύκολους πόντους. Έτσι το πρώτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με το συγκρότημα του Γιώργου Μπαρτζώκα να προηγείται με 25-20.Η ιταλική ομάδα επέβαλλε σιγά – σιγά τον ρυθμό της στο δεύτερο δεκάλεπτο, "ψαλιδίζοντας" τη διαφορά αρχικά και στη συνέχεια περνώντας μπροστά στο σκορ.

Ο Βασίλης Σπανούλης έμεινε για πολύ ώρα στον πάγκο ενώ ο πολύ καλός Σερμαντίνι του πρώτου ημιχρόνου δεν μπήκε καθόλου στο δεύτερο δεκάλεπτο. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να βρίσκουν εύκολα τον δρόμο προς το καλάθι του Ολυμπιακού με τους γηπεδούχους να μην παίζουν καθόλου καλή άμυνα. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τη Σιένα να προηγείται με 38-36.Ο Γκιόργκι Σερμαντίνι έδωσε λύσεις με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση και το παιχνίδι πήρε… φωτιά.

Ο Ολυμπιακός πήρε και πάλι το προβάδισμα στα χέρια του (42-40), ωστόσο η ιταλική ομάδα δεν τα παράτησε και συνέχισε να παλεύει. Οι "ερυθρόλευκοι" δεν κατάφεραν να βρουν τον καλό τους εαυτό, η Σιένα πήρε και πάλι το προβάδισμα και η ομάδα του Πειραιά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στον πόντο (51-52), στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου.Το παιχνίδι συνέχισε να είναι ντέρμπι και στο τελευταίο δεκάλεπτο με τον Μπράουν να κάνει το γνωστό του περιφερειακό παιχνίδι και την ελληνική ομάδα να επιτίθεται με τον Κάιλ Χάινς.

Στα μέσα του τελευταίου δεκαλέπτου το σκορ στο ταμπλό έδειχνε 61-61, αλλά ο Ολυμπιακός συνέχισε να κάνει λάθη στην επίθεση και η Σιένα τα εκμεταλλεύτηκε παραμένοντας μέσα στο παιχνίδι.

Ο Σπανούλης πήρε την κατάσταση στα χέρια του και με συνεχόμενους δικούς του πόντους έστειλε την ελληνική ομάδα στο +5, αλλά ένα χαζό φάουλ του Άντιτς και η τελευταία χαμένη επίθεση του Ολυμπιακού, οδήγησαν τον Μπόμπι Μπράουν σε εύκολους πόντους με αποτέλεσμα η Σιένα να νικήσει με 74-72.

Τα δεκάλεπτα: 25-20, 36-38, 51-52, 72-74.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Χάινς 13, Λο 4, Άντιτς, Σπανούλης 13 (1), Περπέρογλου 9 (1), Σερμαντίνι 9, Σλούκας 5 (1), Πρίντεζης 7 (1), Παπανικολάου 4, Μάντζαρης 8 (2).

ΣΙΕΝΑ (Μπιάνκι): Μπράουν 22 (3), Εζέ, Καραρέτο 5 (1), Ράσιτς, Κανγκούρ 8 (2), Σανικίτζε 9 (1), Ρες 10, Χάκετ 11, Μος 9 (1).

blog.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: