ΣΙΝΕ

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Ξεκίνησαν σήμερα οι εκπτώσεις, έως 80%


Ξεκίνησαν και επίσημα απο σήμερα οι χειμερινές εκπτώσεις και μπορεί σε όλα σχεδόν τα καταστήματα να υπάρχουν διαφημιστικά από...
10% μέχρι και 80% μείον στις τιμές, όμως, οι μαγαζάτορες, που εδώ και πάρα πολύ καιρό (η πλειοψηφία αυτών τουλάχιστον) είχαν επιδοθεί σε σειρά προσφορών, γνωρίζουν ότι οι αγοραστικές δυνατότητες των καταναλωτών έχουν μειωθεί.
Ο Γιώργος Σοφρωνάς που είναι μέλος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών αναφέρει στο ότι οι έμποροι υπολογίζουν ότι θα υπάρξει μία μείωση στο τζίρος τους της τάξεως του 20%. Αναφερόμενος πάντως στη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές, υποστηρίζει ότι δεν είναι πρόβλημα να δουλέψουν. «Το πρόβλημα», λέει « είναι ότι ο καταναλωτής δεν έχει λεφτά. Δεν του λείπουν οι ώρες να ψωνίσει. Κι αυτό το διαπιστώσαμε και την προηγούμενη περίοδο».
Οι έμποροι πάντως κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για την ποιότητα των ρούχων που αγοράζει ο καταναλωτής. Και συνιστούν στον κόσμο να προσέχει πάρα πολύ τι αγοράζει. Τους τονίζουν να αγοράζουν τα ελληνικά προϊόντα γιατί με αυτό τον τρόπο θα τονωθούν και οι θέσεις εργασίας αλλά και δεν θα μπουν και νέα λουκέτα στις ελληνικές επιχειρήσεις.
Όπως και να χει πάντως, οι έμποροι φαίνεται να μην είναι ιδιαίτερα αισιόδοξοι λόγω της κατάστασης που επικρατεί στην αγορά.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: