ΣΙΝΕ

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Δελτίο Τύπου Δήμου Καστοριάς ενόψει των Καστοριανών Ραγκουτσαριών

Ενόψει της έναρξης των Καστοριανών Ραγκουτσαριών 2013, ο Δήμος Καστοριάς στοχεύοντας στην όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προβολή του εθίμου σε πανελλήνιο επίπεδο, προκειμένου να γίνει ευρύτερα γνωστό και με απώτερο σκοπό την προσέλκυση επισκεπτών στην πόλη της Καστοριάς από όλα τα μέρη της Ελλάδος και όχι μόνο , έχει προγραμματίσει την παρουσίαση του εθίμου των Ραγκουτσαριών στον τηλεοπτικό σταθμό ...
πανελλήνιας εμβέλειας MEGA , μέσω ζωντανών συνδέσεων στις ακόλουθες εκπομπές και ώρες :
·        Κυριακή 6 Ιανουαρίου, ώρα 09:00 π.μ. : Ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο» που παρουσιάζουν οι κύριοι Μανώλης Αναγνωστάκης και Ιορδάνης Χασαπόπουλος .
·        Δευτέρα 7 Ιανουαρίου , ώρα 11:30 π.μ. : Ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή «ΠΡΩΙΝΟ mou» που παρουσιάζουν η κα Φαίη Σκορδά και ο κ. Γιώργος Λιάγκας.
    Την παρουσίαση απευθείας από την πόλη της Καστοριάς θα πραγματοποιήσει ο  παρουσιαστής του MEGA κ. Χρήστος Νέζος , γνωστός από την μουσική εκπομπή «ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ» , ενώ η ζωντανή σύνδεση θα γίνει στην είσοδο του κτιρίου του ΟΤΕ –Υπ/μα Καστοριάς ,επί της οδού Γράμμου .
     Ο Δήμος Καστοριάς καλεί όλους τους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες ,να προσέλθουν στο προκαθορισμένο μέρος ,τις προγραμματισμένες ώρες και ημέρες , ντυμένοι καρναβαλιστές , προκειμένου να μεταδώσουν το κέφι και τον «παλμό» των Καστοριανών Ραγκουτσαριών  προβάλλοντας το ξεχωριστό χρώμα και την πανηγυρική ατμόσφαιρα που αποκτά η πόλη της Καστοριάς κατά τις ημέρες αυτές , 6-7-8 Ιανουαρίου ,  και  προσκαλώντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο  όλη την Ελλάδα να βιώσει μια ξεχωριστή εμπειρία συμμετέχοντας στο πιο αυθεντικό και παραδοσιακό  καρναβάλι .


LIVE ΡΑΓΚΟΥΤΣΑΡΙΑ 2013 LIVE ΟΔΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 



ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: