ΣΙΝΕ

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Έκρυβε τα ναρκωτικά... στον πρωκτό του!



Συνελήφθη την Τρίτη(22-01-2013) στην Σύρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ερμούπολης, ένας 42χρονος ημεδαπός...
(μόνιμος κάτοικος Σύρου που έχει απασχολήσει και παλαιότερα τις αστυνομικές αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών), σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών με σκοπό τη διακίνηση.

Ειδικότερα, το βράδυ της Τρίτης στην Ερμούπολη, αστυνομικοί του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, αξιοποιώντας πληροφορίες που είχαν συγκεντρώσει, εντόπισαν τον 42χρονο λίγο μετά την άφιξη του με πλοίο της γραμμής από Πειραιά και τον προσήγαγαν για έλεγχο.

Ο έλεγχος μόνο εύκολη υπόθεση δεν ήταν για τους αστυνομικούς, αφού στις αποσκευές και στις τσέπες του 42χρονου δε βρέθηκε καμία ναρκωτική ουσία. Επειδή όμως υπήρχαν βάσιμες πληροφορίες ότι ο 42χρονος διακινεί ναρκωτικά, οι αστυνομικές έρευνες προχώρησαν ένα βήμα παραπάνω. Μετέφεραν τον ύποπτο για ιατρικές εξετάσεις στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου και μετά από πολύωρη διαδικασία, προέκυψε ότι έκρυβε τα ναρκωτικά σε σημείο του σώματός του και συγκεκριμένα… στον πρωκτό του!

Από την αποβολή των ναρκωτικών ουσιών, διαπιστώθηκε ότι μετέφερε μια νάιλον συσκευασία που περιείχε ηρωίνη βάρους 30 γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Έτσι, η επιμονή των αστυνομικών οδήγησαν στη λύση του μυστηρίου και στην εξιχνίαση της υπόθεσης, μιας ιδιότυπης αποθήκευσης και μεταφοράς ναρκωτικών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου.

cyclades24.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Καλησπερα σας!
Θελαμε να σας στειλουμε προσωπικο μηνυμα,και οχι να κανουμε σχολιο σε δημοσιευση σας,αλλα δεν βρηκαμε καποια ηλεκτρονικη σας διευθυνση,και ετσι σας ενημερωνουμε απο δω.
Βλεποντας οτι το μπλογκ σας ειναι πολυ δημοφιλες,σας ζηταμε να προωθησετε τον αγωνα μας,τον σκοπο μας.
Εχουμε φτιαξει μια διαδικτυακη αιτηση μεσω του διεθνους αναγνωρισμενου ιστοτοπου change.org.Την απευθυνουμε στο Προεδρο του Ευρωκοινοβουλιου,το Γενικο Γραμματεα και την Επιτροπη Απασχολησης,και τους ζηταμε να προσφερουν κονδυλια στις ελληνικες επιχειρησεις ωστε να τονωθει η αγορα εργασιας και να μειωθει η ανεργια.
Χρειαζομαστε συνολο 200.000 υπογραφες.Καθε φορα που καποιος υπογραφει την αιτηση,το change org στελνει email σε αυτον στον οποιο απυθυνεται η αιτηση(στην περιπτωση μας στο Προεδρο του Ευρωκοινοβουλιου) και τον ενημερωνει οτι καποιος υπεγραψε την αιτηση.Φανταστειτε λοιπον να λαβει 200.000 email!
Πολλοι εχουν κερδισει τον αγωνα τους μεσω της ιστοσελιδας αυτης,και γιατι οχι και μεις;Για το καλο της Ελλαδας δηλαδη!
Αυτο που ζηταμε απο σας ειναι μας προωθησετε στους αναγνωστες σας.
Η επισημη ιστοσελιδα μας στο facebook:http://www.facebook.com/#!/pages/Martin-Schulz-Provide-Funds-To-Greek-Enterprises-To-Reduce-Unemployment/

Και η διαδικτυακη αιτηση(εδω υπογραφετε):http://www.change.org/petitions/martin-schulz-provide-funds-to-greek-enterprises-to-reduce-unemployment
Σας ευχαριστουμε πολυ!=)