ΣΙΝΕ

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Ξεβράζει δέματα με χασίς η θάλασσα στην Κέρκυρα!

Όλο και περισσότερα δέματα με κάνναβη ανακαλύπτουν οι αστυνομικές και λιμενικές αρχές της Κέρκυρας στις παραλίες του νησιού, όπου τα ξεβράζει η θάλασσα! Από το πρωί της Κυριακής, έχουν βρεθεί... συνολικά σχεδόν 94 κιλά ναρκωτικών πιθανότατα αλβανικής προέλευσης!
Οι αστυνομικοί του τμήματος Παλαιοκαστριτών που περιπολούσαν σε παραλία της Δασιάς εντόπισαν πρώτοι 21 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 80 κιλών το πρωί της Κυριακής. Στην κινητοποίηση που ακολούθησε, άνδρες του Λιμενικού βρήκαν άλλα δυο δέματα στη θάλασσα και ένα βρεγμένο από θαλασσινό νερό στην ξηρά στην περιοχή Ύψος, συνολικού βάρους δέκα 10 κιλών και 700 γραμμαρίων. Αλλά και το απόγευμα της Δευτέρα, ένας ιδιώτης ενημέρωσε το Λιμενικό ότι περισυνέλεξε κοντά στην ακτή στο Ύψος άλλη μια πλαστική συσκευασία με κάνναβη βάρους τριών κιλών και 900 γραμμαρίων! Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και άλλων δεμάτων που τυχόν βρίσκονται στη θάλασσα.
Όλα δείχνουν ότι πρόκειται για μια αποτυχημένη απόπειρα εισαγωγής μεγάλου φορτίου χασίς από την Αλβανία η οποία έγινε με ταχύπλοο από τις ακτές της γειτονικής χώρας. Οι μεταφορείς φαίνεται πως φοβήθηκαν από την τυχαία παρουσία κάποιου πλωτού του Λιμενικού και, ενδεχομένως, ξεφορτώθηκαν τα δέματα πετώντας τα στο νερό ή τα πέταξαν επίτηδες για να τα παραλάβουν συνεργοί τους στην ακτή. Εκείνοι, όμως, δεν εμφανίστηκαν όταν είδαν ότι τα δέματα είχαν βρεθεί.

protothema.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: