ΣΙΝΕ

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Η Ελληνίδα που έχει ...ξαπλώσει όλους τους διάσημου

Από το ντιβάνι της περνούν μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς σοουμπίζ, ενώ η ίδια δίνει το «παρών» ... τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα στον καναπέ ...
κάποιας αμερικανικής ή βρετανικής τηλεοπτικής εκπομπής για να χαρίσει τις πολύτιμες συμβουλές της στο κοινό. Η αγαπημένη ψυχολόγος των media και αντίπαλον δέος της Αμερικανίδας Dr Ruth δεν είναι άλλη από την Κύπρια Λίντα Παπαδοπούλου, η οποία προσφάτως απέκτησε και το δικό της ριάλιτι.
Μέσα από τη σειρά του τηλεοπτικού δικτύου TLC «My Naked Secret 2» η Dr Linda Papadopoulos, όπως είναι γνωστή σε Βρετανία και Αμερική, αναλαμβάνει να βοηθήσει ανθρώπους που υποφέρουν από κάποια ιατρική πάθηση ή σωματική δυσμορφία, να αποδεχτούν το πρόβλημά τους και να αγαπήσουν τον εαυτό τους.

Γεννημένη στο Τορόντο από Eλληνοκύπριους γονείς, μετακόμισε με την οικογένειά της πίσω στην Κύπρο σε ηλικία 12 ετών, όμως έξι χρόνια αργότερα επέστρεψε στον Καναδά για να κάνει το διδακτορικό της πάνω στη λεύκη. Η έρευνά της την ταξίδεψε μέχρι τη Βρετανία, όπου πολύ γρήγορα διακρίθηκε για το επιστημονικό της έργο. Πριν καλά-καλά το καταλάβει βρέθηκε από την έδρα του London Metropolitan University, όπου έχει ιδρύσει και διευθύνει το «Πρόγραμμα Συμβουλευτικής Ψυχολογίας», στα πλατό διάφορων εκπομπών, μεταξύ των οποίων και του τηλε-φαινομένου «Big Brother» ως επιστημονικός σύμβουλος.

«Συμμετείχα μόνο στην πρώτη σεζόν. Το βρήκα συναρπαστικό» έχει δηλώσει γι' αυτό, επισημαίνοντας ότι αρνήθηκε να συμμετάσχει και στον δεύτερο κύκλο, γιατί μπορούσε να διακρίνει «πως όλα θα άλλαζαν προς το χειρότερο, όπως κι έγινε». Ομορφη, ξανθιά και πάντα καλοντυμένη, η Λίντα Παπαδοπούλου κατάφερε να μεταμορφωθεί από ακαδημαϊκός σε αγαπημένη τηλεπερσόνα και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού, χάρη στην αμεσότητα του λόγου της αλλά και το ωραίο παρουσιαστικό της, κάτι όμως που η ίδια αμφισβητεί. Οπως υποστηρίζει, η εξωτερική της εμφάνιση της δημιούργησε κάποιες φορές προβλήματα, καθώς οι άλλοι δεν την έπαιρναν όσο σοβαρά θα ήθελε. «Μια φορά ρωτήθηκα αν είμαι γραμματέας, όταν στην πραγματικότητα ήμουν ομιλήτρια σε συνέδριο» θυμάται χαρακτηριστικά.

«Cosmopolitan»
Ο δρόμος της προς τη διεθνή καταξίωση πέρασε και μέσα από τις σελίδες του γυναικείου περιοδικού «Cosmopolitan», όπου εδώ και έντεκα χρόνια συμβουλεύει τις νεαρές αναγνώστριες πάνω σε θέματα σχέσεων, ενώ στη συνέχεια εξέδωσε και βιβλία αυτοβοήθειας, με μεγάλη απήχηση στο κοινό. Την ίδια όμως στιγμή που οι απλές γυναίκες την αποθεώνουν, αρκετοί συνάδελφοί της δε χάνουν την by Browse to Save" style="text-decoration:underline">ευκαιρία να σχολιάσουν πικρόχολα ότι οι τηλεοπτικές της εμφανίσεις την αποπροσανατολίζουν από την ενασχόλησή της με την επιστήμη της. «Πράγματι, απαξιώνουν αυτό που κάνω στην τηλεόραση. Ομως μια γυναίκα που ανησυχεί ότι η κόρη της είναι ανορεξική δεν πρόκειται να διαβάσει μελέτες σε ιατρική επιθεώρηση. Χρειάζεται βοήθεια γρήγορα και αυτό σημαίνει τηλεοπτικό πρόγραμμα ή άρθρο σε περιοδικό. Γιατί να μην πάρουμε την έρευνα και να την κάνουμε προσιτή στις μάζες;» απαντά αποστομωτικά.

Οικογένεια
Η εξειδίκευση που έχει αποκτήσει σε θέματα σχέσεων των δύο φύλων τη βοήθησε σίγουρα να δημιουργήσει έναν πετυχημένο γάμο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η οικογενειακή της ζωή ήταν πάντα στρωμένη με ροδοπέταλα. Η σχέση της τον Ελληνοκύπριο σύζυγό της Τέντι Πιτσιλλίδη είναι αρμονική, αφού, όπως λέει η ίδια, δουλεύουν συνεχώς πάνω σε αυτή. Η οικογένειά τους ολοκληρώθηκε με τον ερχομό της κόρης τους Τζέσικα το 2002, ύστερα από επτά αποβολές. «Ηταν πολύ δύσκολη περίοδος. Πέρασα πολύ καιρό διερωτώμενη αν φταίω εγώ, αν κάνω κάτι λάθος» έχει πει προσθέτοντας ότι δεν θα ήθελε να μπει ξανά στη διαδικασία προσπάθειας για δεύτερο παιδί. «Δεν είμαι καν σίγουρη ότι θέλω άλλο παιδί».

«Είμαι Ελληνίδα και είμαι περήφανη γι’ αυτό»
«Για μένα Ελλάδα και Κύπρος είναι το ίδιο. Θεωρώ λοιπόν πως είμαι Ελληνίδα και είμαι περήφανη γι’ αυτό» είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στην «Espresso» η Λίντα Παπαδοπούλου το 2009, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στην Αθήνα, με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου της με τίτλο «Τι λένε οι άντρες, τι ακούνε οι γυναίκες». Οπως είχε αποκαλύψει, οι σχέσεις της με τους Ελληνες φοιτητές στο πανεπιστήμιο είναι άριστες, ενώ είχε δηλώσει πολύ περήφανη που δύο από τις φοιτήτριές της είχαν ανοίξει ήδη γραφεία στην Αθήνα. «Οι Ελληνες έρχονται και με βρίσκουν στο γραφείο μου με μεγάλο ενθουσιασμό. Εχω πολύ καλές σχέσεις με όλους. Θέλω να με σέβονται, αλλά όχι να με φοβούνται» είχε πει τότε, όμως είχε αρνηθεί να αποκαλύψει τα ονόματα των διάσημων πελατών της, επικαλούμενη το ιατρικό απόρρητο. «Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι προσπαθούν να κρατήσουν την ισορροπία ανάμεσα στον πραγματικό τους εαυτό και το είδωλο που έχει πλάσει η δημοσιότητα που απολαμβάνουν» είχε τονίσει.

Espressonews.gr
seleo.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: