ΣΙΝΕ

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Στην Τούμπα την Κυριακή ο Ρομπέρτο Κάρλος!

Έναν υψηλό προσκεκλημένο θα έχει την Κυριακή ο ΠΑΟΚ για το ματς με την Ξάνθη, καθώς στην Τούμπα θα βρεθεί ο Ρομπέρτο Κάρλος!
Ο Βραζιλιάνος άσος διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον ...Ζερμάνν Τσιστιακόφ, με τον τελευταίο να μεσολαβεί στη μεταγραφή του στην Ανζί και θα βρεθεί ως καλεσμένος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Ενας υψηλός προσκεκλημένος θα βρίσκεται αύριο το απόγευμα στις κερκίδες του γηπέδου της Τούμπας. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί και θα φιλοξενήσει τον παγκόσμιο πρωταθλητή με την εθνική ομάδα της Βραζιλίας, Roberto Carlos!
Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ, αποδέχθηκε την πρόσκληση του κ. German Chistyakov και εκμεταλλευόμενος τη διήμερη διακοπή της προετοιμασίας του με την ομάδα της Anji θα ταξιδέψει αύριο για τη Θεσσαλονίκη προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Skoda Ξάνθη για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.
Ο Roberto Carlos, μέσω της κοινωνικής δικτύωσης ιστοσελίδα Twitter, αναφέρει πως: «Αύριο θα βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη για να δω τον καλό φίλο μου German Chsityakov και να παρακολουθήσω τον αγώνα ΠΑΟΚ – Ξάνθη».

onsports.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ 

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook:http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: