ΣΙΝΕ

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Δημοσιογράφος καταγγέλλει βουλευτή για παρενόχληση

Τι ανέφερε στην καταγγελία της η δημοσιογράφος για τον βουλευτή που την παρενόχλησε σεξουαλικά; Τι ακριβώς συνέβη σύμφωνα με τη δημοσιογράφο;
«Μου έκανε άσεμνες παρατηρήσεις για το ...

στήθος μου και κολλούσε ολόκληρος πάνω μου» καταγγέλλει η 29χρονη γνωστή δημοσιογράφος. Το γερμανικό περιοδικό Stern δημοσιεύει σήμερα άρθρο στο οποίο μια από τις δημοσιογράφους του καταγγέλλει τον 67χρονο βουλευτή Ράινερ Μπρούντερλε για σεξουαλική παρενόχληση.
Η 29χρονη δημοσιογράφος του Stern γράφει στο άρθρο ότι στην παραδοσιακή συνάντηση του Τύπου με τους επικεφαλής του Φιλελεύθερου κόμματος FDP τον Ιανουάριο του 2012 ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος Ράινερ Μπρούντερλε της έκανε άσεμνες παρατηρήσεις για το στήθος της, πολλές φορές κόλλησε πάνω της και όταν έκανε παρατήρηση στον βουλευτή απάντησε: «Ε, όλοι άνθρωποι είμαστε».
Στη συνέχεια, γράφει η δημοσιογράφος, παρενέβη ένας υπεύθυνος Τύπου του κόμματος και απομάκρυνε τον άσεμνο βουλευτή.
Η διεύθυνση του περιοδικού Stern επιχαίρει γιατί «σπάει ένα ταμπού», η ηγεσία του FDP καταγγέλει «τη δημοσιογραφία κάτω από τη ζώνη» και αναφέρει ότι ο γερμανικός Τύπος πλησιάζει να μοιάσει με τα βρετανικά ταμπλόιντ, όσο για τον «ένοχο» βουλευτή τηρεί άκρα σιωπή.

fimes.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: