ΣΙΝΕ

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Δύο «δράκοι» στο ίδιο κελί


Στο ίδιο κελί των φυλακών των Γρεβενών, χωρίς άλλους κρατούμενους μαζί τους, σε πτέρυγα που θεωρείται ύψιστης ασφάλειας, κρατούνται ο 27χρονος φονιάς της Ξάνθης και ο 21χρονος Πακιστανός που κακοποίησε την 15χρονη Μυρτώ στην Πάρο. Και οι δύο αντιμετωπίζουν την…ποινή της ισόβιας κάθειρξης. Και τα δύο εγκλήματα συγκλόνισαν την Ελλάδα και, όπως φαίνεται, δεν έχουν αφήσει ασυγκίνητο ούτε τον κόσμο της φυλακής, που, όπως έχει αποδείξει και στο παρελθόν, δεν συγχωρεί τους δράστες τέτοιων ειδεχθών πράξεων.

Όπως γράφει το «Έθνος της Κυριακής», παρά το γεγονός ότι οι φυλακές Γρεβενών έχουν υπερπληθώρα κρατουμένων, οι υπεύθυνοι των φυλακών αποφάσισαν να μεταχειριστούν «διαφορετικά» τους δύο «δράκους».

Τους κρατούν σε πτέρυγα υψηλής ασφάλειας, η οποία είναι η μοναδική αυτού του τύπου στην Ελλάδα, προαυλίζονται ξεχωριστά από τους άλλους, ενώ ξεχωριστά λαμβάνουν και τα γεύματα.

Ο δράστης της δολοφονίας της 34χρονης Ζωής, στην Ξάνθη μεταφέρθηκε στις φυλακές την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Αρχικά υπήρξε έντονος προβληματισμός για το πού θα μεταφερόταν και τελικά επελέγη η φυλακή των Γρεβενών. Λίγο καιρό νωρίτερα είχε μεταφερθεί εκεί και ο πακιστανός δράστης της σοκαριστικής επίθεσης με θύμα την 15χρονη Μυρτώ.

trelokouneli.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

This makes the mixing phase a lot easier, just put in your concrete and water, and off you go by the wheelbarrow load.
The estimate you receive will be based on the number of skips
you need, what size skip you want, and how long you plan to
keep it. And when we would cut for the plumbing work, I had to patch around that and make it solid.