ΣΙΝΕ

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Πάει για νέα αναβολή το Πανθρακικός Ολυμπιακός!!!


Η κακοκαιρία εκτονώνεται τις τελευταίες ώρες στην Κομοτηνή, αλλά οι πιαθνότητες να γίνει σήμερα το απόγευμα (17.15) ο αγώνας του (Δείτε φωτο - video από 'χθές) Παναθρακικού με τον Ολυμπιακό είναι ελάχιστες.
Οι δύο ομάδες και οι διαιτητές θα...
επιστρέψουν στο γήπεδο μήπως μπορέσει να γίνει ο αγώνας, ενώ θα υπάρξουν κάποιες προσπάθειες όλη την ημέρα μήπως μπορέσει να βελτιωθεί η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου που παραμένει επικίνδυνος λόγω της παγωνιάς.
Η αποστολή του Ολυμπιακού παρέμεινε χτες το βράδυ σε ξενοδοχείο λίγο έξω από την Κομοτηνή, αλλά με ένα μέλος της λιγότερο καθώς ο Χουάν Πάμπλο Πίνο επέστρεψε χτες το βράδυ στην Αθήνα δίχως να έχει διευκρινιστεί ο λόγος της ξαφνικής αναχώρησής του.
Στον Ολυμπιακό ελπίζουν ότι θα γίνει σήμερα το ματς καθώς το πρόγραμμα που ακολουθεί για την ομάδα είναι πολύ βαρύ με σερί αγώνες, αλλά η προτεραιότητα είναι η διεξαγωγή του αγώνα δίχως να υπάρχει κίνδυνος για τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών της ομάδας. Κι έτσι όπως ήταν η κατάσταση του γηπέδου, με το χιόνι και τις λάσπες, η απόφαση του Αμπάρκιολη ήταν μονόδρομος.
Στο θέμα προπονητή, ο Μίτσελ είναι έτοιμος για τις υπογραφές στο συμβόλαιο που του έχει προσφέρει ο Ολυμπιακός και έχει συμφωνήσει ο Ισπανός, έχοντας πάρει εξαιρετικές συστάσεις και από τον Βαλβέρδε. Μέσα στην εβδομάδα αναμένονται διά ζώσης συναντήσεις και ανακοινώσεις, για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού από τον 50χρονο προπονητή.


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: