ΣΙΝΕ

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Δείτε... Πόσα δήλωσε ο Σωκράτης Κόκκαλης στην εφορία

Τι απαντά ο ίδιος στο περιοδικό «Unfollow» για το δημοσίευμά του
Με ανακοίνωσή του που εξέδωσε πριν από λίγο ο Σωκράτης Κόκκαλης απαντά στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει δηλώσει εισοδήματα μόλις ...

26.871,11 ευρώ στην εφορία, κάνοντας λόγο για παραπλάνηση της κοινής γνώμης.
Τι αναφέρει η ανακοίνωσή του:
«Άρθρο του τεύχους Ιανουαρίου του περιοδικού UNFOLLOW, το οποίο ήδη αναπαράγεται από διάφορα ΜΜΕ, αναφέρει ότι, σύμφωνα με το εκκαθαριστικό σημείωμα της υποβληθείσας φορολογικής δήλωσής μου για το οικονομικό έτος 2012, το δηλωθέν ατομικό εισόδημά μου ανήλθε σε 26.871,11 ευρώ.
Ανεξάρτητα από τον τουλάχιστον «περίεργο» τρόπο με τον οποίο εκκαθαριστικά σημειώματα φορολογούμενων πολιτών κυκλοφορούν ελεύθερα στην αγορά των ΜΜΕ, έχω να δηλώσω ότι τα ως άνω στοιχεία του δημοσιεύματος αυτού είναι ψευδή, καθώς το δηλωθέν ατομικό εισόδημά μου κατά το έτος 2012 ανήλθε σε 772.367,70 ευρώ. Βεβαίως τα συνολικά εισοδήματά μου των προηγούμενων ετών ήταν πολλαπλάσια του παραπάνω ποσού. Όλα όμως έχουν δηλωθεί στις φορολογικές αρχές και έχουν φορολογηθεί με το ποσό φόρου που τους αναλογεί.
Καλό λοιπόν είναι οι συντάκτες ανάλογων άρθρων να έχουν την ικανότητα να «διαβάζουν» όλα τα στοιχεία των εκκαθαριστικών σημειωμάτων, που με όποιον τρόπο βρίσκονται στα χέρια τους, και να μην εστιάζουν κατά το δοκούν με αποτέλεσμα την παραπλάνηση της κοινής γνώμης.

Σωκράτης Π. Κόκκαλης»

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: