ΣΙΝΕ

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Οι Βρετανοί ξεχνούν να αλλάξουν τα σεντόνια τους!

Θα μπορούσε να τιτλοφορείται ως «οι βρωμερές συνήθειες των Βρετανών – Μέρος Β’», αλλά ίσως με αυτό μειώσω τη σημασία του γεγονότος ότι η έρευνα που ακολουθεί έγινε,... και το τονίζω, στη Βρετανία του 2012.
Επανέρχομαι, λοιπόν, στο αγαπημένο μου θέμα και στους αγαπημένους μου Βρετανούς φέρνοντάς σας νέα ζεστά και πλέον επιστημονικά βασισμένα! Διότι δε φτάνει που εδώ και αιώνες έχουν τσακωθεί με την καθαριότητα, αλλά το διατυμπανίζουν κιόλας και διεξάγουν και έρευνες για να στηρίξουν σε τεκμήρια και ντοκουμέντα τη… «νοικοκυροσύνη» τους!
Στην έρευνα λοιπόν, που δημοσιεύθηκε στις αρχές Ιανουαρίου 2013 ερωτήθηκαν 2.000 Βρετανοί πόσο συχνά αλλάζουν τα σεντόνια στο κρεβάτι που κοιμούνται. Με μια ανατριχίλα να διαπερνά το κορμί μου, απλώς σας ανακοινώνω τα αποτελέσματα.
Το 40% των Βρετανών αλλάζει σεντόνια κάθε δεκαπενθήμερο, το 17% αλλάζει τα σεντόνια του μία φορά το μήνα και αυτή αν το θυμηθεί, ενώ ένα 3% απλώς αγνοεί το πότε άλλαξε τελευταία φορά τα σεντόνια του.
Αυτό που, ωστόσο, είναι απορίας άξιο, είναι ότι το 1% των ερωτηθέντων δεν αλλάζει τα σεντόνια του συχνότερα από 1 φορά το χρόνο!
Ναι, κι όμως!
Και πριν προλάβετε να αναρωτηθείτε «και τι θα πάθουν;» να σας ενημερώσω ότι επιστήμονες από όλο τον κόσμο κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου και ενημερώνουν ότι τα σεντόνια πρέπει να αλλάζονται συχνά και να πλένονται στους 60 βαθμούς, διότι τα ακάρεα που αναπτύσσονται είναι υπεύθυνα για αλλεργικές ρινίτιδες, άσθμα και διάφορες δερματικές παθήσεις. Οι γιατροί συνιστούν σε όσους πάσχουν από κάποιας μορφής αλλεργία να αλλάζουν τα σεντόνια τους δύο φορές την εβδομάδα.

K-Mag.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: