ΣΙΝΕ

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Οι "Μύλοι Λούλη"... Στοχεύουν ψηλά!!!

Η αύξηση της παραγωγικότητας και η μείωση του λειτουργικού κόστους είναι οι βασικοί στόχοι της «Μύλοι Λούλη» για τη νέα χρονιά.
«Σύμμαχός» της στην προσπάθεια αυτή θα είναι ο ...

νέος αλευρόμυλος που κατασκευάστηκε στο κτίριο της εταιρείας στο Κερατσίνι Αττικής και ο οποίος τέθηκε σε λειτουργία τον περασμένο Νοέμβριο.

Με το νέον μύλο, η αλευροβιομηχανία θα προμηθεύσει ταχύτερα και με λιγότερο κόστος την ευρύτερη περιοχή της Αττικής, στην οποία πραγματοποιείται η μισή και πλέον κατανάλωση αλεύρων της χώρας, καθώς οι αυτοματισμοί που ενσωματώνει θα την βοηθήσουν να εξοικονομήσει χρήματα. Ενδεικτικά, η γραμμή άλεσης σίτου είναι δυναμικότητας 300 τόνων/24ωρο, το σιλό τελικών προϊόντων είναι αποθηκευτικής χωρητικότητας 3.000 τόνων, ενώ η γραμμή παραγωγής Pellets 200 τόνων/24ωρο. Για τη συγκεκριμένη επένδυση, η οποία αυτοχρηματοδοτήθηκε πλήρως δαπανήθηκαν 10 εκατ. ευρώ.

Πωλήσεις
Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση της Μύλοι Λούλη σκοπεύει να κινηθεί περισσότερο συντηρητικά όσον αφορά στην ανάπτυξη των πωλήσεών της, καθώς οι συνθήκες τόσο στον κλάδο της αρτοποιίας όσο και στην ελληνική οικονομία γενικότερα αναμένονται να είναι εξίσου δύσκολες με την περσινή χρονιά. Επιπλέον, οι επισφάλειες θα εξακολουθήσουν να είναι ένας σημαντικός παράγοντας κινδύνου, ενώ η υψηλή ανεργία και η επιβολή νέων φόρων εκτιμάται ότι θα καθυστερήσουν την ανάκαμψη της κατανάλωσης, ακόμη και σε αμυντικούς κλάδους όπως τα τρόφιμα. Όσον αφορά στην πορεία των πωλήσεων για το 2012, εκτιμάται ότι θα υποχωρήσουν ελαφρώς και θα διαμορφωθούν στα επίπεδα των 90 εκατ. ευρώ λόγω των προσφορών και της συγκράτησης των τιμών, ενώ ο όγκος πωλήσεων θα είναι περίπου ίδιος με πέρυσι. Για την οικονομική χρήση 2011 οι πωλήσεις της «Μύλοι Λούλη» ανήλθαν σε 95 εκατ. ευρώ, ενώ τα κέρδη μετά τους φόρους διαμορφώθηκαν σε 4 εκατ. ευρώ.

greekfood.tv
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: