ΣΙΝΕ

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Παγετός τη Δευτέρα με βροχές, καταιγίδες και χιόνια

Με βροχές και καταιγίδες θα υποδεχτούμε τον καιρό τη Δευτέρα ενώ η όποια βελτίωση θα σημειωθεί από τα δυτικά το απόγευμα της Τρίτης.
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στα ανατολικά και...
νότια της χώρας, χιόνια στα ορεινά και πρόσκαιρα στα κεντρικά και βόρεια ημιορεινά και λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με μικρή πιθανότητα βροχών στις υπόλοιπες περιοχές θα συνθέσουν το σκηνικό του καιρού αύριο.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε χαμηλά επίπεδα. Παγετός θα εκδηλωθεί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.
Στην Αττική, θα υπάρχουν πρόσκαιρες νεφώσεις με μικρή πιθανότητα βροχής, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Ίδια θα είναι τα φαινόμενα και στη Θεσσαλονίκη με τη θερμοκρασία να είναι από 0 έως 9 βαθμούς Κελσίου.
Βελτίωση από Τρίτη
Την Τρίτη, θα υπάρχουν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές κυρίως στις θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές, ενώ πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Από αργά το απόγευμα σταδιακή βελτίωση από τα δυτικά.
Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι αρχικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία βορειοδυτικοί 4 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και από τη νύχτα στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ, ενώ δεν θα σημειωθεί αξιόλογη μεταβολή στη θερμοκρασία.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ
 
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: