ΣΙΝΕ

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Διπλή καραμπόλα στην Εγνατία με μία νεκρή και τραυματίες. (videos)

Δύο διαδοχικές καραμπόλες λόγω της πυκνής ομίχλης στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Αθηνών, στο ύψος του Κλειδιού Ημαθίας εκ των οποίων...
η μία στοίχισε τη ζωή σε μία γυναίκα ενώ 22 ακόμη τραυματίστηκαν.
Στις δύο καραμπόλες ενεπλάκησαν συνολικά 28 οχήματα και τραυματίστηκαν άλλα 22 άτομα, μεταξύ των οποίων μία έγκυος γυναίκα και τρία παιδιά.
Λόγω πυκνής ομίχλης και περιορισμένης ορατότητας σημειώθηκε η πρώτη καραμπόλα, στην οποία ενεπλάκησαν 16 οχήματα, σύμφωνα με τα αρχικά στοιχεία από τη γενική αστυνομική διεύθυνση.
Πλάνα από τα οχήματα που ενεπλάκησαν στη διπλή καραμπόλα και μετατράπηκαν σε άμορφη μάζα σιδερικών
Εξάλλου, λίγα λεπτά αργότερα ένα χιλιόμετρο πιο κάτω από την πρώτη καραμπόλα σημειώθηκε και δεύτερη με την εμπλοκή άλλων οχτώ οχημάτων. Σε αυτό το περιστατικό τραυματίστηκαν επιπλέον έξι άτομα.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δέκα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ (δύο από Κατερίνη, τέσσερα από Βέροια και τέσσερα από Θεσσαλονίκη) για τη μεταφορά των τραυματιών σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης και της Βέροιας.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το ΕΚΑΒ, συνολικά διακομίστηκαν 22 τραυματίες και ένας νεκρός.
Συγκεκριμένα, στο νοσοκομείο της Βέροιας διακομίστηκαν 12 τραυματίες εκ των οποίων τρία παιδιά. Στο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης μεταφέρθηκαν εφτά, στο Αγιος Δημήτριος δύο και στο Ιπποκράτειο μία έγκυος, την οποία μετέφερε ασθενοφόρο που ενεπλάκη στο τροχαίο.
Δείτε τι δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε ότι επικράτησε πανικός, με τους τραυματίες να καλούν για βοήθεια, ωστόσο οι περισσότεροι οδηγοί ήταν εγκλωβισμένοι στα οχήματά τους.
Άνδρες της τροχαίας βρίσκονται στο σημείο και γίνεται εκτροπή των οχημάτων μέσω της παλαιάς εθνικής οδού από τον κόμβο της Αλεξάνδρειας. 







real.gr

Δείτε: Συγκλονιστικές φωτογραφίες από τις φονικές καραμπόλες στην Εγνατία




ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook:http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: