ΣΙΝΕ

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Εισαγγελέας έκανε χάρες για βραδιές με τρανσέξουαλ!

Σεξ, εκβιασμοί, χρήμα και μυστικές συμφωνίες που αν κάτι δεν πήγαινε καλά, γκρεμίζονταν. Πρωταγωνιστής, ένας εισαγγελέας και ...
συμπρωταγωνίστριες, τρανσέξουαλ της Ρώμης, που τον συντρόφευαν στο γραφείο του με αντάλλαγμα όχι χρήμα αλλά «χάρες».

Στον Ρομπέρτο Στάφα άρεσε να περνάει ερωτικές μέρες και νύχτες με κορίτσια που γεννήθηκαν αγόρια, ωστόσο κάμερες και κοριοί που τοποθετήθηκαν στα τηλέφωνά του αποκάλυψαν τη δράση του. Δεν ήταν παράνομο να έχει επαφές. Παράνομη ήταν η υπόλοιπη δράση του. Ο ερωτιάρης εισαγγελέας συνελήφθη και προφυλακίστηκε, κατηγορούμενος για δωροδοκία, διαφθορά, εκβιασμό και αποκάλυψη απορρήτου. Την άκρη του νήματος έδωσε ένα από τα «κορίτσια» που του έκανε συντροφιά.

Ο Στάφα, γεννημένος πριν από πενήντα πέντε χρόνια στη Νάπολη, είχε πάθος με τη μουσική και ήταν από τους λειτουργούς της δικαιοσύνης που θεωρούνταν αδέκαστοι και αυστηροί στις ποινές. Τα πάθη του ωστόσο τον οδήγησαν, όπως αναφέρεται στη σχετική δικογραφία, στο να μετατρέψει το γραφείο του σε τόπο ερωτικών συνευρέσεων. Οι παρτενέρ του, απ’ ό,τι κατέγραψαν οι κάμερες, ήταν κυρίως τρανσέξουαλ αλλά και κάποιες γυναίκες που συνδέονταν με κατηγορουμένους. Η προσφορά του σεξ είχε ως αντάλλαγμα πληροφορίες σχετικές με δικαστικές διαδικασίες και άδειες παραμονής που βγαίνουν από δικαστήριο. Μία από τις γυναίκες που κατέγραψαν οι κάμερες πήρε ως αντάλλαγμα για τις υπηρεσίες της στον εισαγγελέα άδεια να συνομιλήσει με φυλακισμένο συγγενή της.

Ολα πήγαιναν καλά μέχρι πριν από ενάμιση χρόνο. Τότε ένας από τους τρανσέξουαλ που σύχναζαν στο γραφείο του Στάφα συνελήφθη, στη διάρκεια επιχείρησης κατά της πορνείας, και αποκάλυψε στην εισαγγελέα Μπάρμπαρα Τζούιν όλα όσα συνέβαιναν στον τέταρτο όροφο της εισαγγελίας της ιταλικής πρωτεύουσας. Αμέσως η εισαγγελέας έστειλε ενημερωτικό στους δικαστές στην Περούτζια -είναι αρμόδιοι για περιπτώσεις παρανομιών δικαστικών της Ρώμης- και εκείνοι με τη σειρά τους διέταξαν τη μυστική παρακολούθηση του γραφείου του Στάφα με κάμερες και κοριούς. Οταν οι δικαστές είχαν στα χέρια τους στοιχεία που έδειχναν την ενοχή του εισαγγελέα, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και ο Στάφα από τα έδρανα της Δικαιοσύνης βρέθηκε πίσω από τα σίδερα φυλακής περιμένοντας τη δίκη του.
Espressonews.gr


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: