ΣΙΝΕ

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Βενιζέλος: Ο Νίκος Παππάς μοίραζε τα αντίγραφα της λίστας - Παππάς: Αναμενόμενο ότι θα μου επιτεθείς!

Προσωπική επίθεση σε κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος κατά τη διάρκεια της δευτερολογίας του στη συζήτηση για την... προανακριτική επιτροπή.
Κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν απάντησε στις σε βάρος των στελεχών του κατηγορίες που διατύπωσε ο ίδιος στην πρωτολογία του για το ποιος διακινούσε τα αντίγραφα της λίστα και το ποιός τα έδωσε προς δημοσίευση.
Είπε χαρακτηριστικά: «Γιατί δεν απάντησε ο κ. Παππάς (σ.σ. Διευθυντής του γραφείου του κ. Τσίπρα) που τον κατονομάζει δημοσίευμα εβδομαδιαίας εφημερίδας "ΤΟ ΚΑΡΦΙ" ως προσωπικά υπεύθυνο για το μοίρασμα των αντιγράφων. Δεν ήταν επίσης ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αυτός που έλεγε δημοσίως ότι έρχονται τα στοιχεία από τη Γαλλία είναι μέσα η οικογένεια του Βενιζέλου.»
Η ανταπάντηση Τσίπρα
Από τη δική του πλευρά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε: «Φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης. Μας κατηγορεί για σκευωρία γιατί υποστηρίξαμε ένα δημοσιογράφο εκδότη που δημοσίευσε τη λίστα Λαγκάρντ. Το πρόβλημα του κ. Βενιζέλου δεν είναι η απόκρυψη της λίστας, αλλά η δημοσίευσή της. Εμείς στον ΣΥΡΙΖΑ πράγματι πρωτοστατήσαμε στην αποκάλυψη της υπόθεσης».
Οσο για τα της υπογραφής για την επόμενη δόση,ο κ. Τσίπρας είπε: «Ζητάνε υπογραφές από αυτούς που έχουν στο χέρι επειδή τα ονόματά τους ήταν στις λίστες της Siemens και σε άλλες λίστες».
Παππάς στο twitter: Αναμενόμενο να μου επιτεθείς
Όσο για το Νίκο Παππά αμέσως και ψύχραιμα απάντησε μέσω twitter
Η επίθεση του κ. Βενιζέλου δεν είναι τυχαία καθώς ο κ. Παππάς θεωρείται από τα "δυνατά χαρτιά" του Αλέξη Τσίπρα με πολύ σημαντικό ρόλο στην "ωρίμανση" και μετεξέλιξη του ΣΥΡΙΖΑ σε κόμμα εξουσίας.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: