ΣΙΝΕ

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Κι όμως υπάρχει! Διαιτητής έδειξε σε ποδοσφαιριστή μπλε κάρτα!!

Ένα απίστευτο γεγονός στον αγώνα ερασιτεχνικών κατηγοριών της Μεσσηνίας ανάμεσα στον ΑΕ Λογγά με τον Τσικλητήρα Πύλου, με τους φιλοξενούμενους να...
επικρατούν με 2-0. Όλα ξεκίνησαν όταν ο επιθετικός του Τσικλητήρα Πύλου, Γιώργος Καλδής, σκόραρε ωστόσο στη συνέχεια παραδέχθηκε ότι χρησιμοποίησε το χέρι του για να τα καταφέρει.
Αποτέλεσμα ήταν ο διαιτητής να ακυρώσει το τέρμα και να του δείξει την μπλε κάρτα.Ο ποδοσφαιριστής δεν εξεπλάγη από το γεγονός, ούτε και οι παρευρισκόμενοι θεατές, καθώς φέρονται να γνώριζαν την πρωτοβουλία που έχει πάρει η ΕΠΣ Μεσσηνίας.Οι φίλαθλοι, που βρίσκονταν εκεί, επιβράβευσαν με χειροκρότημα την κίνηση παίκτη και διαιτητή.
"Μπλε κάρτα δεν υφίσταται κατά τον ΚΑΠ. Προφανώς είναι μια πρωτοβουλία της συγκεκριμένης τοπικής Ενωσης προκειμένου να προάγει το fair play και το δίκαιο ποδόσφαιρο. Κάτι που έγινε με την ανοχή της ΕΠΟ και της UEFA. Παλαιότερα υπήρχε διάθεση να επιβραβεύεται το fair play, ωστόσο ξεκαθαρίζω ότι θεσμοθετημένα δεν υφίσταται μπλε κάρτα στον κανονισμό», τόνισε ο καθηγητής διαιτησίας, Περικλής Βασιλάκης στην ιστοσελίδα sentragoal.gr.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: