ΣΙΝΕ

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Κάποια ανέκδοτα δεν είναι τυχαία. Δείτε τι έπαθε ξανθιά με το κάθισμα του μωρού της (ΦΩΤΟ)

Αφού φρόντισε τα παιδιά, μία 31χρονη μαζί με την 27χρονη φίλη της αποφάσισε να ξεσκάσει λίγο, καταναλώνοντας μπόλικο κρασί και κάνοντας αστεία που αποδείχθηκαν... εξευτελιστικά.


Η Σερένα Κέρτις, μητέρα τριών παιδιών, κάλεσε προ ημερών στο σπίτι της την φίλη της Τζέιντ Ντίκερσον για να πιουν «ένα ποτηράκι», καθώς είχε φροντίσει ώστε τα μικρά να μην είναι στα πόδια της.
Το ένα ποτηράκι έφερε το άλλο και από κάποια στιγμή και μετά η ευθυμία κυριάρχησε, με αποτέλεσμα να αρχίσουν πιο... περίεργα αστεία, όπως γράφει η βρετανική Σαν.
Η Σερένα προσπάθησε να αναπαραστήσει το γιο της όταν κάθεται στο ειδικό κάθισμα για το τάισμα. Κατάφερε να περάσει μέσα στο στενό χώρο που αφήνουν τα σίδερα και η πλάτη του καθίσματος, αλλά σύντομα συνειδητοποίησε ότι σφήνωσε. Χρειάστηκε μία ολόκληρη ώρα προσπαθειών των δύο γυναικών, μέχρι να πειστούν ότι δεν έχουν τη δυνατότητα -ή το καθαρό μυαλό- να λύσουν μόνες τους το πρόβλημα. Ισως επειδή η Τζέιντ ασχολείτο και με το να τραβάει... βίντεο και φωτογραφίες.
Τελικά, κάλεσαν την Πυροσβεστική, οι άνδρες της οποίας έκαναν έναν από τους πλέον ακίνδυνους και αστείους απεγκλωβισμούς...
«Ημασταν κάπως... χαρούμενες και αποφάσισα να το κάνω για πλάκα. Ευτυχώς οι πυροσβέστες κατάλαβαν ότι ήταν ατύχημα ... Ηταν πραγματικά ντροπιαστικό, φορούσα κάτι σαν ρόμπα, αλλά τουλάχιστον το πρόσωπό μου κρυβόταν κάπως πίσω από την πλάτη του καθίσματος».
Για να προσθέσει: «Είναι το καθισματάκι του γιου μου. Δεν του το είπα. Θα περιμένω να μεγαλώσει λίγο ακόμη».

ethnos.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: