ΣΙΝΕ

Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Θρίαμβος της Χαντάβα!!!

Με μεγάλη πρωταγωνίστρια την Εύα Χαντάβα που διανύει τις καλύτερες στιγμές της καριέρας της, η Καρσιγιακά πήρε την πρόκριση για το φάιναλ-4 του Κυπέλλου Τουρκίας γυναικών ανατρέποντας όλα τα προγνωστικά. Στον επαναληπτικό προημιτελικό που έγινε πριν από λίγο και ...
κρίθηκε στο «χρυσό» σετ η Καρσιγιακά παρότι έχανε 2-0 σετ νίκησε 3-2 (22-25, 22-25, 25-21, 25-13, 17-15) και πήρε την πρόκριση στο «χρυσό» σετ με 15-11.


Ιστορική ανατροπή για Καρσιγιακά!!!
Είναι η πρώτη φορά που ομάδα της Α2 προκρίνεται στο φάιναλ-4 του Κυπέλλου. Η πρόκριση πανηγυρίστηκε έξαλλα, ενώ οι οπαδοί της τουρκικής ομάδας αποθέωσαν την διεθνή ελληνίδα ακραία. Στον πρώτο αγώνα η Μπούρσα που αγωνίζεται στην Α1 γυναικών της Τουρκίας είχε νικήσει 3-0 σετ.

Στο φάιναλ-4 προκρίθηκαν ακόμα η Βάκφιμπανκ που νίκησε δύο φορές με 3-0 την Μπακιρκόι Γιεσιλιούρτ και η Γαλατασαράι που νίκησε την Σαλίχλι δύο φορές 3-0 σετ. Την τέταρτη θέση πήρε η Εζατζίμπασι που νίκησε δύο φορές την Ερεγλί 3-1 σετ. Με άλλα λόγια η Χαντάβα στο φάιναλ-4 του Κυπέλλου θα παίξει αντίπαλος με όλα τα μεγάλα αστέρια του τουρκικού βόλεϊ ενώ η ομάδα της είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας στην Α2.


volleynews.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: