ΣΙΝΕ

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Ποια Ελληνίδα ηθοποιός παντρεύτηκε μυστικά χθες [φωτο]

Ένας μυστικός γάμος έγινε χθες βράδυ και το FTHIS.GR ήταν εκεί. Τον αγαπημένο της Θωμά Κωνσταντίνου παντρεύτηκε το απόγευμα της Κυριακής 27 Ιανουαρίου η ...Δήμητρα Στογιάννη. Το ζευγάρι κατάφερε να κάνει το γάμο του κάτω από άκρα μυστικότητα και να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από κάμερες και φωτογράφους.
Έτσι, την Κυριακή στις 4 το απόγευμα, η Δήμητρα Στογιάννη λάμποντας μέσα στο μακρύ ολόλευκο νυφικό σε πολύ ρομαντικό στυλ δια χειρός Konstantinos Melis by Laskos, έφτασε στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Κουκάκι.
Η νύφη δεν έστησε καθόλου το γαμπρό και όλα κύλησαν ομαλά. Το μακιγιάζ της ήταν από την Λίλα Μαρή και τα μαλλιά της, Καρδαρής. Οι καλεσμένοι, πολλοί κι ανάμεσά τους αρκετοί συνάδελφοί της Δήμητρας Στογιάννη αλλά και του Θωμά Κωνσταντίνου. Μία από τις τέσσερις κουμπάρες του ζευγαριού ήταν η Θάλεια Προκοπίου, στενή φίλη της νύφης. Οι άλλοι τρεις κουμπάροι ήταν ο μουσικός Δημήτρης Τσάκος, ο μουσικός Κώστας Μερετάκης και η ηθοποιός Μαριλένα Σαϊτη.
Ο σύζυγός πλέον της ηθοποιού Δήμητρας Στογιάννη, Θωμάς, είναι μουσικός, πολύ πετυχημένος στο χώρο του κι έχει συνεργαστεί με πολύ μεγάλα ονόματα. Έτσι, ανάμεσα στους καλεσμένους του γάμου ήταν η Ελευθερία Αρβανιτάκη και η Αρετή Κετιμέ.

Αμέσως μετά το γάμο, ακολούθησε τραπέζι για τους πολύ στενούς φίλους και συγγενείς, ενώ το ζευγάρι προς το παρόν δεν σχεδιάζει γαμήλιο ταξίδι, μιας και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της Δήμητρας Στογιάννη στο θέατρο με την παράσταση «Δεν βλέπω, δεν ακούω, δεν μιλάω» την κρατούν στην Αθήνα. Ενδεχομένως να αποδράσουν κάπου οι δυο τους τις ημέρες του Πάσχα.

Δείτε τις φωτογραφίες της Δήμητρας Στογιάννη:


fimes.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: