ΣΙΝΕ

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Απεργία στα μέσα μεταφοράς!!! Δείτε αναλυτικά...

Μέρα απεργιών η σημερινή με κινητοποιήσεις στις μεταφορές, στον χώρο της υγείας, στις μεταφορές, στον δημόσιο τομέα και στον κλάδο της ναυτιλίας.
Συγκεκριμένα, στα μέσα μεταφοράς,...

ακινητοποιημένα θα μείνουν τα λεωφορεία, τα τρένα του ΟΣΕ και ο Προαστιακός.
Στη μαραθώνια συνέλευσή τους οι οδηγοί λεωφορείων αποφάσισαν νέα 24ωρη απεργία για αύριο, Πέμπτη. Εκ νέου γενική συνέλευση θα πραγματοποιήσουν στις 14 Φεβρουαρίου.
Από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης τα τρένα και τα λεωφορεία του ΟΣΕ θα μείνουν ακινητοποιημένα, λόγω της 24ωρης απεργίας που έχει εξαγγείλει για την Πέμπτη η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών (ΠΟΣ). Δρομολόγια, πάντως, ακυρώνονται και την Τετάρτη.
Ακινητοποιημένοι θα είναι για το ίδιο χρονικό διάστημα και οι συρμοί του προαστιακού σιδηροδρόμου.
Τα υπόλοιπα Μέσα Μεταφοράς, δηλαδή ΜΕΤΡΟ, ΤΡΑΜ, ΗΣΑΠ, θα κυκλοφορήσουν κανονικά καθώς λόγω της επίταξης οι εργαζόμενοι δε μπορούν να συμμετάσχουν στις απεργιακές κινητοποιήσεις. Να σημειωθεί πως λογω της απεργίας στον Προαστιακό δε θα πραγματοποιούνται τα δρομολόγια του ΜΕΤΡΟ στο τμήμα από Δουκίσσης Πλακεντίας μέχρι το Αεροδρόμιο.

Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια
Σειρά κινητοποιήσεων προγραμμάτισε η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία, αρχής γενομένης από την 48ωρη απεργία που έχει κηρύξει από τις 06.00 το πρωί της Πέμπτης σε όλες τις κατηγορίες πλοίων και με προοπτική κλιμάκωσης.

Αύριο, στις 10.30, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση μπροστά από το πλοίο «Ελ. Βενιζέλος» στην προβλήτα απέναντι από την εκκλησία του Αγίου Διονυσίου, ενώ την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου η ΠΝΟ θα συνεδριάσει εκ νέου, προκειμένου να αποφασίσει τις επόμενες κινήσεις της.
Zougla.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

1 σχόλιο:

μεταφορές είπε...

Απεργία στις μεταφορές, απεργία σε όλους τους κλάδους και να δούμε που θα βγάλει αυτή η κατάσταση.