ΣΙΝΕ

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Στη Ρόμα ο Τοροσίδης!!

Παίκτης των «τζαλορόσι» πρέπει να θεωρείται ο Βασίλης Τοροσίδης καθώς η ιταλική ομάδα μέσω του επίσημου προφίλ της στο...
Twitter επιβεβαίωσε πως ο διεθνής μπακ θα περάσει ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το συμβόλαιό του τις επόμενες ώρες.
Ο Βασίλης Τοροσίδης βρίσκεται από το πρωί στην πρωτεύουσα της Ιταλίας και τις επόμενες ώρες θα δώσει το «παρών» στα γραφεία της Ρόμα έτσι ώστε να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους «τζαλορόσι». Η ιταλική ομάδα μέσα από την επίσημη σελίδα που διατηρεί στο Twitter ενημέρωσε για τη συμφωνία της με τον Ολυμπιακό και έκανε γνωστό πως θα αποκτήσει από τώρα τον διεθνή μπακ.
«Ο Βασίλης Τοροσίδης είναι σε συζητήσεις με τη διοίκηση της Ρόμα, μετά τη συμφωνία της ομάδας με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί μόλις ο παίκτης περάσει ιατρικές εξετάσεις και υπογράψει το συμβόλαιό του», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι αναρτήσεις στη σελίδα των Ρωμαίων.

Η Ρόμα αποφάσισε να δώσει ένα σεβαστό ποσό και να πάρει από τώρα τον Τοροσίδη στην πρωτεύουσα της Ιταλιας, ολοκληρώνοντας μια μεταγραφή που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες. Οι πρώτες πληροφορίες από την Ιταλία, αναφέρουν πάντως πως ο «Τόρο» είναι πολύ πιθανό να δοθεί δανεικός στη Σαμπντόρια ως το τέλος της χρονιάς και να επιστρέψει για να αγωνιστεί στη Ρόμα την επόμενη σεζόν…

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: