ΣΙΝΕ

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Ερώτηση για τους Υπηρετούντες στις Ειδικές Αστυνομικές Δυνάμεις!!!

Ερώτηση προς τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη κατέθεσαν βουλευτές της Ν.Δ. ανάμεσα τους και ο βουλευτής Π.Ε. Γρεβενών κ. Τιμολέων Κοψαχείλης. Θέμα της ερώτησης η ανάγκη θεσμοθέτησης πρόσθετων κινήτρων στους υπηρετούντες στις Ειδικές Αστυνομικές Δυνάμεις.
Όσοι υπηρετούν στις Ειδικές Αστυνομικές Δυνάμεις Αττικής και...
Θεσσαλονίκης (ΜΑΤ, ΥΜΕΤ, κλπ) επιτελούν ένα ιδιαίτερα επίπονο, υπεύθυνο και επικίνδυνο έργο ρισκάροντας σχεδόν καθημερινά τη ζωή τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι από το 2008 έως το 2012 είχαμε 1514 τραυματισμούς ανδρών των Ειδικών Αστυνομικών Δυνάμεων.

Επειδή τελευταία τα επικίνδυνα περιστατικά έχουν αυξηθεί λόγω οξυμένων κοινωνικών προβλημάτων στη χώρα μας, αρκετοί από αυτούς θέλουν είτε να φύγουν από το Σώμα είτε να μετατεθούν σε άλλες υπηρεσίες.

Για να αποφευχθούν τα παραπάνω, απαιτείται η καθιέρωση πρόσθετων κινήτρων και για το λόγο αυτό ερωτήθηκε ο αρμόδιος Υπουργός αν προτίθεται να τροποποιήσει το Π.Δ. 100/2003 προκειμένου να προβλέπει επιπλέον μόρια για κάθε χρόνο παραμονής στην ίδια υπηρεσία με τα ίδια καθήκοντα για να παίρνουν ευκολότερα μετάθεση στον τόπο επιλογής τους. Επίσης εάν πρόκειται να θεσπίσει Διάταγμα που θα δίνει στον αστυνομικό τη δυνατότητα άμεσης μετάθεσης σε περίπτωση τραυματισμού και μακράς νοσηλείας.

Γραφείο Τύπου
Τιμολέοντα Κοψαχείλη
Βουλευτή Π.Ε. Γρεβενών


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: