ΣΙΝΕ

Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Καστοριά: Αλβανός μετέφερε ναρκωτικά με το λεωφορείο!


Για  τρίτη φορά μέσα σε λιγότερο  από δυο εβδομάδες, οι αστυνομικοί του τμήματος Κρυσταλοπηγής εντόπισαν ναρκωτικά μέσα σε λεωφορείο που εκτελούσε δρομολόγιο από...
τα Τίρανα προς Θεσσαλονίκη. Τα μετέφερε ένας 35χρονος Αλβανός τον οποίο συνέλαβαν και οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.
Ο αλλοδαπός επιβάτης του λεωφορείου μετέφερε κρυμμένη επιμελώς πάνω του μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 32 γραμμαρίων. Δεν ήταν, όμως, ο πρώτος… Στις 20 Δεκεμβρίου, ένας  29χρονος ομοεθνής του επιβάτης λεωφορείου από τα Τίρανα κατάφερε να ξεφύγει από τους αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και του τμήματος Κρυσταλοπηγής που τον καταδίωξαν επειδή βρήκαν στο σάκο του 840 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, αλλά μόλις μπήκε στο Αλβανικό έδαφος συνελήφθη από συμπατριώτες του αστυνομικούς.
Μια  ημέρα νωρίτερα,   οι αστυνομικοί που έκαναν έλεγχο σε λεωφορείο το οποίο εκτελούσε το δρομολόγιο Τίρανα– Θεσσαλονίκη, είχαν ανακαλύψει εγκαταλελειμμένη σε ένα από τα μη κατειλημμένα καθίσματα μια συσκευασία η οποία περιείχε χασίς βάρους 256 γραμμαρίων. Ο μεταφορέας, όμως, δεν είχε εντοπιστεί.


protothema.grΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: