ΣΙΝΕ

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Στις φυλακές Γρεβενών ο δράστης της Πάρου


Με εισαγγελική απόφαση ο Πακιστανός βιαστής της Πάρου μεταφέρθηκε στις φυλακές Γρεβενών εφόσον δόθηκε εντολή να αντιμετωπιστεί ως ενήλικος και θα παραμείνει εκεί μέχρι να...
φτάσει η υπόθεσή του, στις δικαστικές αίθουσες.
Το ανθρωπόμορφο τέρας της Πάρου, που αφού κακοποίησε σεξουαλικά την 15χρονη στη συνέχεια προσπάθησε με μία πέτρα να της διαλύσει το κεφάλι βρίσκεται πλέον στις φυλακές Γρεβενών μαζί με τον βιαστή της Ξάνθης και άλλους κατηγορούμενους για σεξουαλικά εγκλήματα σε ειδική πτέρυγα, αφού και οι δύο τους αποτελούν «κόκκινο πανί» για τους υπόλοιπους έγκλειστους.
Πλέον κρατούνται σε ειδική υποπτέρυγα, οι οποίοι βρίσκονται εκεί υπό τον φόβο βίαιων αντιδράσεων από τους άλλους φυλακισμένους. Τρώνε και προαυλίζονται μόνοι τους, μακριά από τους άλλους φυλακισμένους».
Τα ατράνταχτα στοιχεία που έφτασαν στα χέρια των δικαστικών λειτουργών καταρρίπτουν τους ισχυρισμούς του αλλοδαπού ότι είναι ανήλικος και έτσι θα δικαστεί πλέον ως ενήλικος, αντιμετωπίζοντας την ποινή των ισοβίων.

Την ίδια στιγμή το θύμα του, η 15χρονη, που δίνει μάχη για να επιστρέψει στη ζωή, γέμισε χαμόγελα αισιοδοξίας τους γιατρούς και τους γονείς της, καταφέρνοντας να σηκωθεί από το κρεβάτι και να περπατήσει!


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: