ΣΙΝΕ

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Μάχη σώμα με σώμα ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ σε δύο νέες δημοσκοπήσει

Θετικά στην συγκεκριμένη φράση για τη Νέα Δημοκρατία είναι τα αποτελέσματα δύο νέων δημοσκοπήσεων που παρουσιάζονται στον σημερινό τύπο. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα η ΝΔ έχει... μία μονάδα προβάδισμα έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ακολουθούν με μεγάλη διαφορά τα υπόλοιπα κόμματα.
Σε δημοσκόπηση της ΜRΒ, που δημοσιεύει η Real News, η ΝΔ προηγείται με μια μονάδα συγκεντρώνοντας το 23,1% έναντι 22% του ΣΥΡΙΖΑ. Η Χρυσή Αυγή συγκεντρώνει 9,2%, το ΠΑΣΟΚ 5,5%, οι ΑΝΕΛ 4,9%, η ΔΗΜΑΡ 4,4%, το ΚΚΕ 4,3% και οι Οικολόγοι Πράσινοι 1,7%.

Σε δημοσκόπηση της ΑΛΚΟ που δημοσιεύει το "Πρώτο Θέμα", η ΝΔ συγκεντρώνει το 24,9% έναντι 23,4 του ΣΥΡΙΖΑ. Η Χρυσή Αυγή συγκεντρώνει 9,7%, το ΠΑΣΟΚ 8,6%, οι ΑΝΕΛ 6,6%, το ΚΚΕ 5,2% και η ΔΗΜΑΡ 4,8%.

Παράλληλα, καταλληλότερος για πρωθυπουργός θεωρείται ο Αντώνης Σαμαράς, σύμφωνα με την ΜRΒ, με ποσοστό 44% των ερωτηθέντων και ακολουθεί ο Αλέξης Τσίπρας με 26%, ενώ το 27,5% δεν επιλέγει κανέναν από τους δύο.

Ο Αντώνης Σαμαράς συγκεντρώνει και τις θετικότερες γνώμες μεταξύ των πολιτικών αρχηγών και ακολουθεί ο Αλέξης Τσίπρας, ο Φώτης Κουβέλης, ο Πάνος Καμμένος, η Αλέκα Παπαρήγα, ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Νίκος Μιχαλολιάκος.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: