ΣΙΝΕ

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Ποιος είναι ο Ελληνας Τζον Κατσιματίδης που θα διεκδικήσει τη δημαρχία της Νέας Υόρκης

Ο Έλληνας Τζον Κατσιματίδης ανακοίνωσε επίσημα ότι θα κατέβει για υποψήφιος δήμαρχος της Νέας Υόρκης στις εκλογές του επόμενου Νοεμβρίου.
Ο δισεκατομμυριούχος... Κατσιματίδης ήταν παλαιότερα υποστηρικτής του Δημοκρατικού κόμματος και ενίσχυε οικονομικά υποψήφιους για την προεδρία των ΗΠΑ και το Κογκρέσο, όπως τον Μπιλ και τη Χίλαρι Κλίντον.
Τα τελευταία χρόνια έχει στραφεί στο Ρεπουμπλικανικό κόμμα και φιλοδοξεί να είναι ο υποψήφιός του στις επικείμενες δημοτικές εκλογές με στόχο να διαδεχθεί τον επίσης δισεκατομμυριούχο, Μάικλ Μπλούμπεργκ.
Ο Μπλούμπεργκ, το 2008, κατάφερε να αλλάξει τη νομοθεσία και από δυο συνεχόμενες θητείες που δικαιούταν, να επανεκλεγεί το 2009 για μια τρίτη τετραετή θητεία.
Ο Τζον Κατσιματίδης γεννήθηκε στη Νίσυρο το 1948 και σε ηλικία 2 ετών μετανάστευσε με την οικογένειά του στην Αμερική. Είναι ιδιοκτήτης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του επιχειρηματικού ομίλου Red Apple και της γνωστής αλυσίδας σουπερμάρκετ Gristedes.
Ο κ. Κατσιματίδης δήλωσε ότι έφτασε στην κορυφή και θέλει τώρα να κάνει αυτό που μπορεί να κάνει για την πόλη της Νέας Υόρκης.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: