ΣΙΝΕ

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Ανέστειλαν τις κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι στα τρόλεϊ - Χωρίς λεωφορεία μέχρι αύριο η Αθήνα

Tην αναστολή των κινητοποιήσεών τους αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στα τρόλεϊ, όπως μετέδωσε η ΝΕΤ, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η ...συνεδρίαση των εργαζομένων στα λεωφορεία, προκειμένου να επαναπροσδιορίσουν τη στάση τους με φόντο τη δικαστική απόφαση του Πρωτοδικείου που έκρινε παράνομη τη συνέχιση της απεργίας.

Αντίθετα, σε συνέντευξη τύπου που είναι σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή ο πρόεδρος του Σωματείου εργαζομένων του ΟΑΣΑ, κ. Αλέξανδρος Σκουλάς, τόνισε ότι δεν υπάρχει αναστολή των κινητοποιήσεων μέχρι την αυριανή γενική συνέλευση. Όπως ανέφερε ο πρόεδρος, η τακτική της κυβέρνησης με τις επιτάξεις και τους εκβιασμούς δε βοηθά στην εξεύρεση λύσης κΑι ο ίδιος θα φέρει πρόταση στην αυριανή συνέλευση για άλλης μορφής κινητοποιήση.

Αναστέλλουν τις κινητοποιήσεις τους και οι τεχνικοί του ΟΑΣΑ - ΟΣΥ, σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου του σωματείου κ. Απόστολου Ραυτόπουλου.

«Κάνουμε πράξη, την πρόσκληση της διοίκησης για διάλογο», ανέφερε ο κ. Ραυτόπουλος στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha.

Προκαταρκτική εξέταση, διέταξε η εισαγγελία Πρωτοδικών για τη συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαζομένων στα τρόλεϊ και τα λεωφορεία, μετά τον χαρακτηρισμό της απεργίας ως παράνομης.

Η έρευνα στοχεύει στο να διαπιστωθεί εάν διαπράττεται το αδίκημα της παραβίασης δικαστικής απόφασης.

Εν τω μεταξύ, η διοίκηση της «Οδικές Συγκοινωνίες ΑΕ» (ΟΣΥ) προσέφυγε εκ νέου στη Δικαιοσύνη για τις απεργίες που βρίσκονται σε εξέλιξη τη Δευτέρα και την Τρίτη και αφορούν στα λεωφορεία και στα τρόλεϊ..

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: