ΣΙΝΕ

Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013

Ολυμπιακός: Φιλική τεσσάρα- Eντυπωσίασε ο Πίνο

Με φιλική νίκη 4-1 επί της Καλλιθέας στου Ρέντη αποχαιρέτησε ο Ολυμπιακός το 2012. Πολύ καλές εντυπώσεις ο Πίνο.
Οι πρωταθλητές παρατάχθηκαν με... 4-3-3 και τους Κάρολ (γκολκίπερ), Ντιακιτέ (δεξί μπακ), Χολέμπας (αριστερό μπακ), Παπάζογλου, Κοντρέρας (στόπερ), Φέισα (αμυντικό χαφ), Γκρέκο, Μασάντο (εσωτερικά χαφ), Πίνο (αριστερό εξτρέμ), Φετφατζίδη (δεξί εξτρέμ) και Πάντελιτς (σέντερ φορ).
Μετά από μία καλή ευκαιρία του Πάντελιτς στο 14’, ο Σέρβος συνδυάστηκε όμορφα με τον Μασάντο στο 19’ και ο τελευταίος με σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ. Ο Πίνο είχε δύο καλά σουτ στο (20’ και 31’), ενώ στο 23’ άλλαξε το παιχνίδι για τον Φετφατζίδη, που απέφυγε ωραία έναν αντίπαλο και με πλασέ διπλασίασε τα τέρματα. Στο 40’ ο Κάρολ απέκρουσε εκτέλεση φάουλ του άλλοτε ερυθρόλευκου Ντακόλ, ενώ το πρώτο μέρος έκλεισε με γκολ στο 44’, όταν από πάσα του «Φέτφα» ο Πάντελιτς με όμορφη κίνηση και αριστερό σουτ έγραψε το 3-0.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ πέρασε στο γήπεδο με την έναρξη του δευτέρου μέρους τους Μέγιερι, Τοροσίδη, Μανωλά, Μοδέστο, Ζαραδούκα, Μανιάτη, Φουστέρ, Βλαχοδήμο, Τζεμπούρ και Μήτρογλου διατηρώντας από την αρχή ενδεκάδα μόνο τον Γκρέκο και μετατρέποντας το σύστημα σε 4-4-2 με δίδυμο φορ τους Τζεμπούρ και Μήτρογλου (που είχαν καλή συνεργασία), εξτρέμ τους Βλαχοδήμο (που ήταν αρκετά ορεξάτος) και Φουστέρ, κεντρικά χαφ τους Μανιάτη και Γκρέκο.

Η Καλλιθέα μείωσε στο 83’ με τον Σιμόν, ενώ δύο λεπτά μετά ο Βλαχοδήμος με όμορφη ατομική ενέργεια και δεξί σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ αμέσως μετά ο Αφουξενίδης απέκρουσε όμορφα την προσπάθεια του Μήτρογλου. Ο διεθνής φορ πίσω το αίμα του πίσω στο 89’, όταν από τη συνεργασία Βλαχοδήμου και Τζεμπούρ σκόραρε με πλασέ.

Ολυμπιακός: Κάρολ, Χολέβας, Ντιακιτέ, Κοντρέρας, Παπάζογλου, Φέισα, Γκρέκο, Μασάντο, Πίνο, Φετφατζίδης, Πάντελιτς.

Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι Μέγιερι, Μανωλάς, Μοδέστο, Τοροσίδης, Ζαραδούκας, Μανιάτης, Φουστέρ, Βλαχοδήμος, Τζιμπούρ, Μήτρογλου.

Καλλιθέα: Κατσούλης, Φραγκής, Μουστακίδης, Πίκολο, Χριστοφιλέας, Κατσικογιάννης, Σταύρου, Ατματσίδης, Ματσούκας, Ντακόλ, Μαρουκάκης.

Αγωνίστηκαν και οι Μιχελής, Αρβανίτης, Χαροντάκης, Αμπλάι, Καλτσάς, Κολοφώτης, Σιμόν, Θεολόγου, Δημητρίου, Λιόσης, Σεμπέκος, Αφουξενίδης.

* Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κωνσταντίνος Καρυοφύλλης, με βοηθούς τους Γεώργιο Ζγαντζό και Ηλία Κοτζαμανίδη, από τον Σύνδεσμο Πειραιά.

** Στο γυμναστήριο έμεινε ο Αριέλ Ιμπαγάσα, προκειμένου να προφυλαχθεί από τις μικροενοχλήσεις που αισθάνεται στον δικέφαλο μηριαίο δεξιά. Ο Δημήτρης Σίοβας συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασής του, όπως και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος έκανε ατομικό. Το ίδιο, συν θεραπεία, έκανε εκ νέου ο Τζαμέλ Αμπντούν. Οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν ρεπό την Πρωτοχρονιά, αλλά την Τετάρτη επανέρχονται με για διπλή προπόνηση.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: