ΣΙΝΕ

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Eurovision 2013: Οι Έλληνες υποψήφιοι!!! (video

Το μεσημέρι της Δευτέρας η ΕΡΤ και το MAD TV. ανακοινώθηκαν οι τραγουδιστές και τα συγκροτήματα που θα διαγωνιστούν στον ελληνικό τελικό, για την ανάδειξη του εκπροσώπου της χώρας στον...
58ο πανευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού είναι, με αλφαβητική σειρά, οι: Θωμαή Απέργη, Αγγελική Ηλιάδη, Alex Leon feat. Giorgina και Koza Mostra μαζί με τον ρεμπέτη Αγάθωνα Ιακωβίδη.

Την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου θα ακούσουμε τα υποψήφια τραγούδια για πρώτη φορά, ενώ στα μέσα Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί ο ελληνικός τελικός που θα μεταδοθεί απευθείας από την ΝΕΤ.

Κανείς από τους καλλιτέχνες δεν θα ξεφύγει από το είδος με το οποίο τον έχουμε συνηθίσει. Τα τραγούδια θα δοθούν στην διάθεση του κοινού μέσα στις επόμενες δέκα μέρες, από την στιγμή της ανακοίνωσης των υποψηφιοτήτων και ο ελληνικός τελικός αναμένεται να γίνει στις 20 ή 21 Φεβρουαρίου, αφού οι υπεύθυνοι του MAD δεν θέλουν να έχουν απέναντί τους κάποιο μεγάλο τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Η κλήρωση για τους ημιτελικούς της Eurovision έγινε και η Ελλάδα θα διαγωνιστεί στον δεύτερο.

Συγκεκριμένα η χώρα μας θα παρουσιάσει το τραγούδι που θα επιλέξουμε στις 16 Μαϊου και μάλιστα θα εμφανιστεί στην δέκατη πέμπτη θέση. Η κληρωτίδα στήθηκε στο Δημαρχείο του Μάλμε και ο Δήμαρχος του Μπακού παρέδωσε το κλειδί στον Δήμαρχο της πόλης που θα διοργανώσει φέτος τον διαγωνισμό.

Η Θωμαής Απέργη είναι μια από τις υποψήφιες που θα ριχτούν στην μάχη προκειμένου να μας εκπροσωπήσει στην Eurovision.

Η τραγουδίστρια μίλησε για την υποψηφιότητά της και τόνισε ότι εάν την επιλέξει ο κόσμος θα είναι τιμή για εκείνη. Τέλος, δεν άφησε ασχολίαστη την εμφάνισή της στο dancing.




madata.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: