ΣΙΝΕ

Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Νεκρός παπαράτσι που κυνηγούσε τη λευκή Ferrari του Τζάστιν Μπίμπερ

Τον γύρο του κόσμου έχει κάνει τα τελευταία λεπτά η είδηση για τον θάνατο του παπαράτσι που ακολουθούσε την Ferrari του... Τζάστιν Μπίμπερ και προσπάθησε να πάρει φωτογραφίες την στιγμή που την σταμάτησε η αστυνομία για υπερβολική ταχύτητα.
Τα αρκετά χιλιάδες δολάρια που θα έπαιρνε για μια φωτογραφία του Τζάστιν Μπίμπερ να παίρνει κλήση ή να τον συλλαμβάνει η αστυνομία για υπερβολική ταχύτητα έκανε τον βετεράνο παπαράτσι να βάλει σε κίνδυνο την δική του ασφάλεια.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες καθώς έκανε ένα βήμα πιο πίσω για να αποθανατίσει την στιγμή, ένα διερχόμενο αυτοκίνητο έπεσε πάνω του με μεγάλη ταχύτητα, σκοτώνοντάς τον ακαριαιά.
Το πιο τραγικό σημείο της ιστορίας -που μόλις δημοσίευσε το TMZ είναι ότι ο 18χρονος τραγουδιστής δεν οδηγούσε την Ferrari, την οποία είχε απλά δανείσει σε φίλους του.
Ενώ είναι αμφίβολο αν βρισκόταν καν μέσα στο αυτοκίνητο.
Τέλος, σύμφωνα με πηγές στην αστυνομία του Λος Άντζελες, το πλήρωμα του περιπολικού που σταμάτησε το πολυτελές αυτοκίνητο δεν βρήκε εντός του ίχνη από χρήση ναρκωτικών ή οτιδήποτε άλλο ενοχοποιητικό.

iefimerida.gr

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: