ΣΙΝΕ

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Kασκαντέρ του Τζέιμς Μπoντ ο χειριστής του ελικοπτέρου που κατέπεσε στο Λονδίνο

Η τελευταία του «σκηνή» ήταν δραματική και περιπετειώδης!!! Έτσι ακριβώς όπως είχε εκπαιδευτεί να παίζει στις διάσημες ταινίες δράσης που συμμετείχε τα τελευταία χρόνια. Με δεκαπέντε χρόνια εμπειρίας στην πλάτη του ο...
50χρονος πιλότος – κασκαντέρ Πίτερ Μπέιρνς έχασε τη ζωή του την Τετάρτη όταν το ελικόπτερο, Augusta 109, το οποίο πιλοτάριζε κατέπεσε  (δείτε το video εδώ)κοντά σε σιδηροδρομικό σταθμό στο κέντρο του Λονδίνου.
Όπως έγινε γνωστό, είχε ζητηθεί από τον πιλότο του ελικοπτέρου να πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών. Δυστυχώς, ο άντρας δεν τα κατάφερε και προσέκρουσε τελικά σε γερανό στην κορυφή κτιρίου και κατέπεσε στο δρόμο, κοντά στα κτίρια της υπηρεσίας πληροφοριών.

Ο άτυχος άντρας σύμφωνα με όσα μεταδίδει το SkyNews είχε συμμετάσχει σε πολλές διάσημες κινηματογραφικές ταινίες όπως «Die Another Day», «Lara Croft: Tomb Raider» και «Saving Private Ryan». Ο βετεράνος πιλότος είχε εργαστεί και ως δάσκαλος του σκι, ενώ ως πιλότος είχε δουλέψει και ως οδηγός εναέριων ασθενοφόρων.

«Ήταν ένας πιλότος με μεγάλες δυνατότητες και τεράστια εμπειρία. Είμαστε όλοι συντετριμμένοι από την απώλεια ενός αγαπημένου φίλου», αναφέρει σε δηλώσεις του στέλεχος της εταιρείας στην οποία ανήκε το ελικόπτερο για τον αδικοχαμένο Μπέιρνς.

Ο δεύτερος άνθρωπος που σκοτώθηκε στο τραγικό δυστύχημα είναι ο 39χρονος Matthew Wood από το Sutton.
Συνολικά από το περιστατικό τραυματίστηκαν δώδεκα άτομα. Πέντε από αυτά νοσηλεύονται σε νοσοκομεία, ενώ οι άλλοι επτά δέχτηκαν ιατρική βοήθεια στο σημείο που εκτυλίχτηκε το συμβάν.

Άλλος ένας άντρας σώθηκε την τελευταία στιγμή από φλεγόμενο όχημα.

Η Sarah-Beth Casey που κατοικεί σε διαμέρισμα πολύ κοντά από τον τόπο που έγινε το δυστύχημα αποκαλύπτει στο ξένο μέσο ότι την ώρα που έπεσε το ελικόπτερο ένιωσε ότι εκείνη την ώρα «γινόταν σεισμός».

Το ελικόπτερο πραγματοποιούσε χαμηλή πτήση στην περιοχή του Τάμεση, πιθανότατα για να έχει καλύτερη ορατότητα λόγω της χαμηλής νέφωσης και της πρωινής ομίχλης. Εκτιμάται ότι το δυστύχημα οφείλεται στην κακή ορατότητα, ενώ περίοικοι έχουν αναφέρει πως δεν είναι σίγουροι κατά πόσο λειτουργούσε προειδοποιητικό φως στη κορυφή του γερανού.

Τύχη - «βουνό» φαίνεται πως είχε, ωστόσο, ο χειριστής του γερανού στον οποίο προσέκρουσε το ελικόπτερο και ο οποίος σώθηκε πραγματικά την τελευταία στιγμή. Ο άντρας ετοιμαζόταν να ανέβει στην καμπίνα του όταν συνέβη το δυστύχημα και όπως είπε, ήταν η πρώτη φορά που είχε αργήσει στη δουλειά του.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: