ΣΙΝΕ

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Αυτός είναι ο «θωρακισμένος» ουρανοξύστης στον οποίο τρέχουν οι σταρ να αγοράσουν διαμέρισμα (pics)

O «θωρακισμένος» ουρανοξύστης Walker Tower στην Νέα Υόρκη είναι η πιο «καυτή» διεύθυνση της πόλης.
Οι Κάμερον Ντίαζ, Μπλέικ Λάιβλι, Ράιαν Σίκρεστ και Λεν Ρίγκιο... (διευθύνων σύμβουλος της Barnes & Nobles) αποτελούν μερικούς μόνο από τους επώνυμους ιδιοκτήτες διαμερισμάτων στον πλήρως ανακαινισμένο Walker Tower στην Νέα Υόρκη.

Το πάλαι ποτέ κτίριο της εταιρίας τηλεφωνίας της Νέας Υόρκης χτίστηκε το 1929 σε αρ ντεκό ύφος και ξεχωρίζει από κάθε άλλο σύγχρονο «ανταγωνιστή» του εξαιτίας των ευρύχωρων δωματίων του και του μεγάλου πάχους των τοίχων και των πατωμάτων του.

Όπως χαρακτηριστικά δηλώνει ο μεσίτης Μάικλ Στέρν στην New York Daily News «Μπορείς να οδηγήσεις μια μπουλντόζα μέσα στο διαμέρισμά σου και κανείς από τους γείτονες δεν θα ακούσει ή θα αισθανθεί τίποτα. Γιατί έχουμε κάτι που κανείς άλλος στην Νέα Υόρκη δεν διαθέτει, ένα στιβαρό κτίριο».

Ένα μόλις χρόνο μετά την ανακαινισή του (που κόστισε 200 εκ. δολάρια) πάνω από τα μισά από τα συνολικά 48 διαμερίσματά του έχουν ήδη πουληθεί, με μ.ο. τιμής τα 13 εκ. δολάρια και best seller τον σταρ του Χόλιγουντ που ξόδεψε 34 εκ. δολάρια για να αγοράσει και να ενώσει τα δυο penthouse διαμερίσματά του.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι κανείς από τους αγοραστές δεν είναι προληπτικός, αλλιώς θα είχαν προβληματιστεί από το γεγονός ότι ο αρχιτέκτονάς του, Ράλφ Γουόλκερ, αυτοκτόνησε με μια ασημένια σφαίρα στο κεφάλι. Την οποιά μάλιστα, επειδή ήταν τελειομανής, φρόντισε να την κατασκευάσει μόνος του.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: