ΣΙΝΕ

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Superleague: ΠΑΣ Γιάννινα και τον Παναθηναϊκός 0-0 (videos)

Ισόπαλη χωρίς τέρματα έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Παναθηναϊκό που διεξήχθη σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο ο οποίος...
δεν άφησε τις δυο ομάδες να αποδώσουν καλό ποδόσφαιρο.
Στο πρώτο ημίχρονο το ματς ήταν ισορροπημένο αλλά στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΣ ήταν αυτός που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και τις ευκαιρίες για να πάρει το ματς και την νίκη με τον Ορέστη Καρνέζη όμως να αποδεικνύεται φύλακας άγγελος για το Τριφύλλι σε δυο φάσεις.
Ο ΠΑΣ κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο πολύ καλά στημένος και με επιθετικούς προσανατολισμούς από τον Γιάννη Χριστόπουλο ο οποίος έδειξε να μην φοβάται το γεγονός ότι η ομάδα του θα αντιμετώπιζε το Τριφύλλι που φυσικά σε όνομα πιο ισχυρός.
Από την άλλη ο Φαμπριθιάνο Γκονθάλεθ στο πρώτο του ματς στο πρωτάθλημα Ελλάδος προσπάθησε να παρατάξει ένα σχήμα το οποίο αρχικά δεν θα κινδυνέψει στην άμυνα και θα κρατήσει το μηδέν, κάτι το οποίο κατάφερε, και εν συνεχεία θα απειλήσει. Κάτι το οποίος όμως δεν πέτυχε.
Το ματς ήταν ισορροπημένο στο πρώτο ημίχρονο με τις δυο ομάδες να έχουν από δυο ευκαιρίες ουσιαστικά μπροστά από την εστία του Παναθηναϊκού και του ΠΑΣ Γιάννινα αντίστοιχα.
Στο δεύτερο ημίχρονο όμως οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν την υπεροχή και τις φάσεις για να απειλήσουν την εστία του Καρνέζη ο οποίος δήλωσε ένα ακόμη ματς παρών και κατάφερε και κράτησε ζωντανό το Τριφύλλι.

ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός 0-0 (HL) από greeksuperleague
Ο αγώνας
Στον... τραγικό χώρο του γηπέδου των "Ζωσιμάδων" η ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο με τον Γεωργίου από τα δεξιά να πιάνει το δυνατό σουτ το οποίο έφυγε μόλις έξω από το δοκάρι του Καρνέζη.
Οι πράσινοι απάντησαν με τον Κουίνσι όταν ο Γκανέζος βρέθηκε σε θέση βολής έξω από την εστία του Φεγκρούς αλλά το δυνατό σουτ του άσου του Τριφυλλιού μπλόκαρε ο γκολκίπερ του ΠΑΣ.
Στην αντεπίθεση μάλιστα ο Ίλιτς βρέθηκε απέναντι από τον Καρνέζη αλλά ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού βγήκε όμορφα και έκλεισε το οπτικό πεδίο του φορ των Ιωαννίνων νικώντας τον στο τετ α τετ.


Έπεσε ο ρυθμός
Το καλό ξεκίνημα των δυο ομάδων στο ματς των Ιωαννίνων δεν συνεχίστηκε με τον βαρύ αγωνιστικό χώρο να μην βοηθάει τις δυο ομάδες που για περίπου είκοσι λεπτά αναλώθηκαν σε ένα παιχνίδι κέντρου και χωρίς ευκαιρίες μπροστά από τις δυο εστίες.
Είναι χαρακτηριστικό ότι η επόμενη καλή στιγμή, από πλευράς Παναθηναϊκού, ήρθε στο 37' όταν ο Σισοκό απέφυγε τον αντίπαλο του έδωσε αριστερά στον Κουίνσι, αυτός έβγαλε την σέντρα και η μπάλα βρήκε στην πλάτη του Οικονόμου, κατευθύνθηκε προς την εστία αλλά ο Φεγκρούς έπιασε την μπάλα.
Η ευκαιρία αυτή ξύπνησε φαίνεται και τους παίκτες του ΠΑΣ οι οποίοι απείλησαν στο 40' όταν ο Ντε Βινσέντι έγινε κάτοχος της μπάλας από τα δεξιά, σούταρε όμως το σουτ του Αργεντινού έφυγε λίγο άουτ.

Η καλύτερη στιγμή του Παναθηναϊκού

Ένα λεπτό αργότερα όμως ο Παναθηναϊκός απείλησε και πάλι όταν ο Κουίνσι στον άξονα έκλεψε την μπάλα και επιχείρησε το σουτ λίγο έξω από την εστία του ΠΑΣ με τον Φεγκρούς να πέφτει σωστά στην δεξιά του γωνία και να μπλοκάρει.
Στο 44' οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα εκτέλεσαν κόρνερ από τα αριστερά με την μπάλα να περνάει και τον Μιχάηλ να μην μπορεί να την βρει στον αέρα στην τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους το οποίο έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα.

Χωρίς αλλαγές
Οι δυο ομάδες ξεκίνησαν το δεύτερο ημίχρονο χωρίς αλλαγές στη σύνθεση τους και με τους ίδιους προσανατολισμούς στην αναμέτρηση. Μόνο που ο αγωνιστικός χώρος ο οποίος κάθε λεπτό που πέρναγε γινόταν και χειρότερος έκανε ακόμα πιο δύσκολες τις συνθήκες τις αναμέτρησης.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι δυο ομάδες εκτός του ότι είχαν πρόβλημα να κυκλοφορήσουν την μπάλα δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες με τους αμυντικούς του ΠΑΣ Γιάννινα και του Παναθηναϊκού να απομακρύνουν εύκολα ή δύσκολα.
Η πρώτη καλή φάση στο δεύτερο 45λεπτο ήρθε στο 69' μετά από 24λεπτά αγώνα και ήταν για λογαριασμό των γηπεδούχων. Ο Ντε Βινσέντι από τα αριστερά εκτέλεσε το κόρνερ η άμυνα του Τριφυλλιού απομάκρυνε σε πρώτο χρόνο με την μπάλα να φτάνει και πάλι στον Αργεντινό ο οποίος από πλάγια αριστερά σούταρε απευθείας με τον Καρνέζη όμως να διώχνει σε κόρνερ.

Τρεις ευκαιρίες στο τελευταίο 15λεπτο
Στο 81' και πάλι ο Ντε Βινσέντι αφού πέρασε ωραία τον Βιτόλο στο χώρο του κέντρου επιχείρησε ένα μακρινό σουτ με τον Καρνέζη να ελέγχει την πορεία της μπάλας η οποία έφυγε έξω.
Ο ΠΑΣ όσο περνούσε η ώρα φάνηκε να πατάει ακόμα καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και στο 87' οι παίκτες των γηπεδούχων άλλαξαν ωραία την μπάλα στα αριστερά. Τελικός αποδέκτης ο Κοροβέσης στο ύψος του πέναλτι αλλά το σουτ του νεαρού ποδοσφαιριστή έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Καρνέζης.
Στο 94΄οι γηπεδούχοι είχαν μια ακόμη καλή στιγμή όταν σε σέντρα του Πάντου από τα δεξιά ο Τσουκαλάς πήρε μόνος του την κεφαλιά με την μπάλα να φεύγει μόλις έξω από αριστερό δοκάρι του Καρνέζη.

MVP της αναμέτρησης
Αν ψάχνουμε για MVP της αναμέτρησης τότε σίγουρα με διαφορά ο Ντε Βινσέντι ήταν ο καλύτερος και των 28 που αγωνίστηκαν στο ματς του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναθηναϊκό. Ο Αργεντινός ήταν πραγματικά απειλή για το Τριφύλλι κάθε φορά που έπαιρνε τη μπάλα στα πόδια. Τον τίτλο όμως κάλλιστα θα μπορούσε να τον έχει και ο Καρνέζης που γλίτωσε κάθε κίνδυνο.
Αδύναμος κρίκος
Η μεσοεπιθετική γραμμή του Παναθηναϊκού δεν μπόρεσε να δημιουργήσει φάσεις και εν συνεχεία να απειλήσει την εστία του Φεγκρούς. Οι πράσινοι σίγουρα επηρεασμένοι από τον αγωνιστικό χώρο δεν μπόρεσαν να βρεθούν με τις κατάλληλες συνθήκες μπροστά από την εστία του γκολκίπερ του ΠΑΣ και να πετύχουν κάποιο τέρμα για το Τριφύλλι.Διαιτητής: Μάριος Λαμπρόπουλος (Ηλείας)
Βοηθοί: Κωσταράς, Καραϊσαρίδης

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Χριστόπουλος):
Φεγκρούς, Πάντος, Οικονόμου, Μιχάηλ, Κολοβέτσιος, Κειτά, Τσούκαλας, Γεωργίου (82' Γιάκος), Κοροβέσης (89' Νικλητσιώτης), Ντε Βινσέντι, Ίλιτς (75' Βίλα).


Παναθηναϊκός (Φαμπριθιάνο Γκονθάλεθ): Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Πίντο, Βελάσκες, Μαρίνος, Βιτόλο, Σο, Σισοκό (89' Μπαρμπαρούσης), Μαυρίας (82' Φορναρόλι), Κουίνσι (58' Ζέκα), Τοτσέ.

Κίτρινες κάρτες: 14' Σισοκό, 29' Σο, 50' Τοτσέ, 55' Κουίνσι, 83' Πίντο/ 30' Κέιτα, 53' Κοροβέσης.

sport24.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: