ΣΙΝΕ

Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Superleague: Λεβαδειακός - Ολυμπιακός 0-1 (video)

Με γκολ του Τζιμπούρ στο 90+7' ο Ολυμπιακός πήρε την πιο αγχωτική νίκη της χρονιάς, φεύγοντας με τους τρεις βαθμούς της νίκης από την Λιβαδειά. 14η νίκη σε 17 ματς για τους Πειραιώτες.
Το παιχνίδι πλησίαζε προς το τέλος, η αγωνία κορυφωνόταν και οι "ερυθρόλευκοι" έκαναν την τελευταία τους προσπάθεια. Στο 89' ο Ολυμπιακός αγκάλιασε το πολυπόθητο γκολ, όμως την κεφαλιά του Τοροσίδη έδιωξε εντυπωσιακά πάνω στην γραμμή ο Λισγάρας, διατηρώντας το 0-0.
Και ενώ όλα έδειχναν πως οι Πειραιώτες θα αφήσουν δύο βαθμούς στην Λιβαδειά, ο Πίνο εκτέλεσε ένα φάουλ από τα αριστερά, ο Τζιμπούρ πήρε την κεφαλιά και το 1-0 έγινε τελικά στο 97'. Στην τελευταία φάση του ματς, οι "ερυθρόλευκοι" κατάφεραν να σώσουν την παρτίδα και να γλιτώσουν την γκέλα 

Οι συνθέσεις των ομάδων
Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Κόρμπος, Βασιλείου (86' Ρομέου), Ζησόπουλος, Γεωργίου, Χοσέμι, Ροτζέιρο (92' Μίλιεβιτς), Πόι, Νικολακάκης, Λισγάρας.

Ολυμπιακός (Λεονάρντο Ζαρντίμ): Μέγιερι, Τοροσίδης, Μανωλάς, Κοντρέρας, Χολέμπας, Μανιάτης, Μοδέστο, Γκρέκο (46' Πίνο), Αμπντούν (80' Πάντελιτς), Μασάντο (70' Μήτρογλου), Τζιμπούρ.
Γκολ: 90+7' Τζιμπούρ
Κίτρινες κάρτες: 56' Ροτζέριο, Μουλόπουλος / 33' Μανωλάς

sport-fm.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

αν δεν εβαζε γκολ ο γαυρος ακομη θα παιζανε