ΣΙΝΕ

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Superleague: Κέρκυρα - Αστέρας Τρίπολης 0-1 (videos)

Ο Αστέρας επικράτησε με 1-0 της Κέρκυρας και πήρε την πρώτη εκτός έδρας νίκη μετά την πρώτη αγωνιστική και το διπλό στο ΟΑΚΑ. Σκόρερ ο Περόνε που έφτασε τα επτά γκολ στο πρωτάθλημα.
Η εικόνα αγώνα του αγώνα

Μετά από αρκετό διάστημα ο Σάκης Τσιώλης είχε όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του. Φούλοπ, Σανκαρέ και Ουσέρο επέστρεψαν στο βασικό σχήμα με τους δύο πρώτους να δίνουν ασφάλεια σε άμυνα και μεσαία γραμμή αντίστοιχα.
Η Κέρκυρα για ακόμη μια αναμέτρηση παρουσίασε επιθετική δυσλειτουργία με τον Άκη Μάντζιο να μην μπορεί να βρει λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι Φαίακες στο γκολ. Ο Γκέκας, ο οποίος παρακολούθησε την αναμέτρηση από την κερκίδα και συνεχίζει να προπονείται παροδικά με την Κέρκυρα, θα ήταν ιδανική λύση για την επιθετική γραμμή της ομάδας αλλά μια τέτοια μεταγραφή μοιάζει πολύ δύσκολη έως ακατόρθωτη.
Ο Αστέρας πραγματοποίησε το πιο γεμάτο του, επιθετικά, εκτός έδρας ματς. Δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, σκόραρε με την εκτέλεση φάουλ του Περόνε και θα μπορούσε να είχε κάνει το 0-2 και το 0-3 με τα σουτ των Ναβάρο και Ράγιος.
Το 0-1 έγινε στο 24ο λεπτό ενώ η Κέρκυρα θα μπορούσε να είχε σκοράρει στο φινάλε του πρώτου μέρους με κεφαλιά του Βενέτη και με τετ α τετ του Αγρίτη στο οποίο αντέδρασε σωστά ο Φούλοπ.
Παρά το γεγονός ότι η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε σε κάκιστο αγωνιστικό χώρο, τόσο ο Αστέρας όσο και η Κέρκυρα δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες, έπαιξαν επιθετικά και έκαναν αρκετές ευκαιρίες.
Το προβάδισμα του Αστέρα αυτόματα έφερνε την οπισθοχώρηση των παικτών του Τσιώλη, όσο κυλούσε ο χρόνος. Στο μεγαλύτερο διάστημα του δευτέρου μέρους οι Αρκάδες παραχώρησαν χώρο στην Κέρκυρα, αλλά με εξαίρεση το τετ α τετ του Αγρίτη ο Φούλοπ δεν ανησύχησε σε άλλη φάση. 
  


Κέρκυρα-Αστέρας Τρίπολης 0-1 (Το γκολ) από greeksuperleague

Αδύναμος κρίκος
Ο Στρατηλάτης. Ο τερματοφύλακας της Κέρκυρας δέχθηκε το γκολ στη γωνία που φύλαγε. Η μπάλα ναι μεν κόντραρε, αλλά δεν είχε ταχύτητα.

Κλειδί αγώνα
Η μεγάλη ευκαιρία του Αγρίτη στο 46'. Ο φορ των Φαιάκων αστόχησε σε τετ α τετ με τον Φούλοπ στην έναρξη του δευτέρου μέρους, και από εκεί και πέρα η Κέρκυρα δεν έκανε κάποια σπουδαία ευκαιρία. 



contra.gr ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: