ΣΙΝΕ

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Superleague: Πλατανιάς - ΠΑΣ Γιάννινα 1-1 (video)

Στην πρεμιέρα τους στον δεύτερο γύρο τόσο ο Πλατανιάς, όσο και ο ΠΑΣ Γιάννινα… τόλμησαν, έπαιξαν επιθετικά, ωστόσο, τις προσπάθειές τους στο τέλος τις σφράγισε το...
1-1 που διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο.
Αμφότερες οι ομάδες έχασαν πάρα πολλές ευκαιρίες για να φτάσουν στη νίκη, όμως, είτε η ατυχία, είτε η κακές επιλογές, δεν τους επέτρεψαν να φύγουν απο το παιχνίδι με το κάτι παραπάνω.
Ο Πλατανιάς προσπάθησε στο τέλος να πάρει τη νίκη, χωρίς όμως, να τα καταφέρει. Ωστόσο, δείχνει ότι στον δεύτερο γύρο θα πουλήσει ακριβά το… τομάρι του και θα παλέψει για την παραμονή.
Στον αντίποδα ο ΠΑΣ Γιάννινα «πλήρωσε» την… επιπολαιότητα των παικτών στην τελική προσπάθεια και δεν μπόρεσε να φύγει με τη νίκη από τα Χανιά.
Το ματς
Εντυπωσιακό ξεκίνημα για τον Πλατανιά στην αναμέτρηση, καθώς μόλις στο 4ο λεπτό άνοιξε το σκορ με τον Αναστασάκο να πιάνει την κεφαλιά, μετά από εκτέλεση φάουλ του Κάλαϊζιτς. Οι Χανιώτες έδειχναν να ελέγχουν το παιχνίδι απο εκείνο το σημείο και μετά, ωστόσο, ο ΠΑΣ μπόρεσε να ισορροπήσει το παιχνίδι και να βγαίνει οργανωμένα στην επίθεση.
Οι Γιαννιώτες ανέλαβαν την πρωτοβουλία του αγώνα μετά το πρώτο τέταρτο και η πίεσή τους καρποφόρησε στο 20ο λεπτό, με τον Κοροβέση να πιάνει το σουτ έξω από την περιοχή και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Κηπουρού.
Ο αγώνας είχε ρυθμό, με τις δύο ομάδες, όμως, να μην μπορούν να δημιουργήσουν ευκαιρίες. Ο ΠΑΣ είχε δύο καλές στιγμές στο 36’ και στο 38’ με τον Κοροβέση και τον Ίλιτς, χωρίς όμως, να καταφέρει να πάρει το προβάδισμα, με το ημίχρονο να τελειώνει 1-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ ξεκίνησε πιο δυνατά και έφτασε πολύ κοντά στο να πάρει το προβάδισμα στο 50ο λεπτό, όταν ο Κοροβέσης πρόλαβε τον Ντόε και την έξοδο του Κηπουρού, πάσαρε για τον Ίλιτς, ο οποίος σε κενό τέρμα έστειλε τη μπάλα να περάσει δίπλα από το δοκάρι άουτ.
Στην επόμενη φάση ο Κοροβέσης έπιασε το σουτ από τα αριστερά μέσα στην περιοχή, αλλά ο τερματοφύλακας του Πλατανιά απέκρουσε σε κόρνερ.
Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό στο δεύτερο μέρος, ωστόσο, δεν υπήρχαν ευκαιρίες εκατέρωθεν. Όλα αυτά μέχρι το τελευταίο δεκάλεπτο, όπου ο Πλατανιάς πίεσε για να πετύχει το γκολ της νίκης. Στο 82’ ήρθε η μεγάλη φάση για τους Χανιώτες, με τον Αναστασάκο να βρίσκεται μόνος του απέναντι από τον Φεγκρούς, αλλά το σουτ που επιχείρησε κατέληξε στο δοκάρι.
Δύο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι έχασαν κι άλλη μεγάλη ευκαιρία με τον Ναζλίδη να πιάνει την κεφαλιά, με τον Φεγκρούς να αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ.
Η αποβολή του Ουντότζι με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 92’ δεν άλλαξε τίποτα στο παιχνίδι, με το 1-1 να σφραγίζει τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

Οι συνθέσεις

Πλατανιάς (Αναστασιάδης): Κηπουρός, Αργυρόπουλος, Αρότσα (53’ Ναζλίδης), Κανακούδης, Μαραγκουδάκης (69’ Μιρτσέτα), Αναστασάκος, Αγκιλέρα, Κάλαϊζιτς, Ουντότζι, Ουκάρ (83’ Μαρτσάκης), Ντόε

ΠΑΣ Γιάννινα (Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Πάντος, Ντάσιος (88’ Οικονόμου), Κολοβέτσιος, Γεωργίου, Τσουκαλάς, Τζημόπουλος, Λίλα, Κοροβέσης, Ντε Βινσέντι, Ίλιτς (81’ Νικλητσιώτης).



ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: