ΣΙΝΕ

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Superleague: ΠΑΟ - Πανθρακικός 1-1 (video)


Ένα πολύτιμο βαθμό πήρε ο Πανθρακικός εκμεταλλευόμενος όμως την συμπεριφορά μικρής ομάδας που έδειξαν οι "πράσινοι" οι οποίοι δεν...
κατάφεραν σε καμία περίπτωση να διαχειριστούν το γκολ που μετά από πολύ κόπο σημείωσαν στο 74'.
Έτσι, ο Παναθηναϊκός μένει για 5ο ματς μακριά από τη νίκη κι αρχίζει να βλέπει ακόμη και την πεντάδα να μοιάζει με μακρινό όνειρο.
Αποδοκιμασίες καθ' όλη τη διάρκεια του ματς από τον κόσμο κατά του Βύντρα, φωνές στους παίκτες από τον Φάμπρι. 

Το ματς:
Μπορεί να μην πήγε μαζικά ο κόσμος του Παναθηναϊκού στο γήπεδο –όπως μαρτυρούσαν τα άδεια καθίσματα- αλλά και αρκετοί από όσους αποφάσισαν να βρεθούν στο ΟΑΚΑ έδειξαν γρήγορα πως μάλλον αφήνουν το ματς με τον Πανθρακικό σε δεύτερη μοίρα. Στο πρώτο τέταρτο του αγώνα από το «πράσινο» στρατόπεδο πρωταγωνιστούσαν μόνο οι οπαδοί που χωρίστηκαν στα δύο με αφορμή τις αποδοκιμασίες που ακούγονταν καθ’ όλη τη διάρκεια σε βάρος του Βύντρα.


Μέσα σε αυτήν την… ωραία ατμόσφαιρα, οι παίκτες του Φάμπρι άργησαν να μπουν στο πνεύμα του ματς και το έκαναν μόνο όταν ένα σουτ του Βαϊρουά τους θύμισε το «κάζο» του αγώνα του πρώτου γύρου και το ενδεχόμενο να βρεθούν από νωρίς πίσω στο σκορ κι εκτεθειμένοι έτσι στα μάτια του κόσμου.

Ο Παναθηναϊκός στη συνέχεια και μέχρι το 30’ είχε ένα εξαιρετικό τέταρτο όπου Μαυρίας και Σισοκό έκαναν το ένα σλάλομ πίσω από το άλλο από τα άκρα (ιδιαίτερα εμφανής η αδυναμία του κατά συνθήκη δεξιού μπακ Μπαϊκαρά να μαρκάρει τον νεαρό Έλληνα διεθνή), όμως ο Ζέκα δεν ήταν στα… καλά του, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά την εκτελεστική του ευχέρεια. Δύο φορές δεν κατάφερε από πλεονεκτική θέση να βρει δίχτυα κι έτσι οι «πράσινοι» είδαν την ευκαιρία να σκοράρουν να περνά από μπροστά τους και να… χάνεται, όπως η μπάλα ανάμεσα από το πόδια του Πορτογάλου στη μία περίπτωση και πάνω από τα δοκάρια σε ουσιαστικά κενή εστία στην άλλη.

Στο δεύτερο ημίχρονο και πάλι χρειάστηκε να περάσει και πάλι το… ακαδημαϊκό τέταρτο για να αρχίσει να «γέρνει» και πάλι το γήπεδο. Με τους φιλοξενούμενους να δίνουν ολοένα και περισσότερο γήπεδο και κατοχή μπάλας στους παίκτες του «τριφυλλιού», φαινόταν πως νομοτελειακά οι γηπεδούχοι θα είχαν τις ευκαιρίες τους κατά τη διάρκεια του αγώνα και το μόνο ερώτημα ήταν αν θα κατάφερναν να αξιοποιήσουν έστω μία από αυτές.

Το ερώτημα αυτό βρήκε απάντηση στο 74’ όταν ο Ζέκα πήρε εκδίκηση από την επιθετική κακοδαιμονία του κι έδειξε πως την ασίστ την έχει καλύτερα από τα τελειώματα. Σε αυτά, αντίθετα, ο Τοτσέ (που δεν έχει ακούσει και λίγα για τον ίδιο λόγο) φάνηκε αποτελεσματικός και βρίσκοντας δίχτυα στο 74’ ανακούφισε τους «πράσινους», δυστυχώς για αυτούς, προσωρινά…
Στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα η συμπεριφορά των παικτών του Παναθηναϊκού ήταν άξια απορίας και εντελώς ανακόλουθη μεγάλης ομάδας. Ξαφνικά σαν να άλλαξαν φανέλες οι ποδοσφαιριστές των ομάδων κι εκείνοι με τα πράσινα που ήλεγχαν απόλυτα το ματς μέχρι το 74’ βρέθηκαν να προσπαθούν αγκομαχώντας να μην δεχθούν γκολ. Και δεν τα κατάφεραν… Κι επειδή καμιά φορά η μοίρα θέλει να βγάζει τα δικά της… γούστα, ήταν ξανά ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο «πρώην» που πέτυχε την ισοφάριση κι άφησε τον Παναθηναϊκό για πέμπτο σερί ματς δίχως νίκη και ακόμη πιο βαριά «άρρωστο». 


Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Σπυρόπουλος, Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Βιτόλο, Σο, Σισοκό, Ζέκα, Μαυρίας (65’ Κουΐνσι), Τοτσέ.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Κουτσόπουλος, Μπαϊκαρά, Χρήστου, Σαρακατσάνος, Σερφά, Καστσελάν, Λαδάκης (79’ Κοντογουλίδης), Μίνγκας, Βαϊρουά (67’ Μουνάφο), Λουσέρο, Παπαδόπουλος (88’ Κυβελίδης) . 
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: