ΣΙΝΕ

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Superleague: Αρης - ΑΕΚ 1-1 (videos)

Με γκολ του Αντώνη Πετρόπουλου (από ελεγχόμενη θέση οφ-σάιντ) στην τελευταία φάση του αγώνα η ΑΕΚ ισοφάρισε τον Αρη (1-1) και πήρε χρυσό βαθμό στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Με 9 παίκτες ολοκλήρωσαν τον αγώνα οι ...
δύο ομάδες.
Δείτε στιγμιότυπα της Nova από την αναμέτρηση Αρης - ΑΕΚ για την 18η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας...

Η εικόνα του αγώνα
Ενα απόλυτα ισορροπημένο και κακό ματς στα πρώτα 65-70 λεπτά εξελίχθηκε σε θρίλερ ολκής στο τέλος του. Οσοι παρακολούθησαν ειδικά το πρώτο ημίχρονο,θα πρέπει να το μετάνιωσαν.
Οι δύο ομάδες, υπέρ το δέον επιφυλακτικές και συντηρητικές, εξουδετέρωσαν η μία την άλλη στο χώρο της μεσαία γραμμής. Δύο σουτ από τον Αγκάνθο και τον Φούντα (αμφότερα εκτός εστίας) ήταν ότι καλύτερο είχε να επιδείξει το ματς στο πρώτο 45λεπτο.
Στο ίδιο, ίσως και χειρότερο τέμπο, κύλησαν και τα πρώτα 20 λεπτά της επανάληψης. Ουδείς ελεύθερος χώρος, καμία έμπνευση και κανένα ρίσκο από τους 22 ποδοσφαιριστές.
Η είσοδος όμως του Διαμαντάκου στο ματς χάρισε μία στοιχειώδη επιθετικότητα στον Αρη ο οποίος, δειλά-δειλά, άρχισε να πιέζει την ΑΕΚ και να ζητά το γκολ. Μετά τις αποβολές των Πουλίδο και Τσούπρο στο 80' οι γηπεδούχοι ανέβασαν και άλλους ρυθμούς και κατάφεραν να προηγηθούν στο 84' με την προβολή του Αγκάνθο.
Ο σκόρερ των Θεσσαλονικέων αποβλήθηκε αμέσως μετά (επειδή σήκωσε τη φανέλα για να φανεί μήνυμα για τον αδικοχαμένο Αγγελο Τσιπούρα) ενώ μετά από τρία λεπτά με 9 παίκτες έμεινε και η ΑΕΚ λόγω αποβολής του Βλάχου.
Η Ενωση κατάφερε εν τέλει να ισοφαρίσει στην τελευταία φάση του αγώνα με την κεφαλιά του (ευρισκόμενου σε θέση οφ-σάιντ) Πετρόπουλου μετά από σέντρα του Παυλή.
MVP
Ετσι όπως πήγε το ματς, ο Αντώνης Πετρόπουλος εξελίχθηκε σε πολυτιμότερο παίκτη του ματς. Η κεφαλιά του χάρισε στην ΑΕΚ έναν πολυτιμότατο πόντο (αν και βρισκόταν σε θέση οφ-σάιντ).

Άρης - ΑΕΚ 1--1 HL από greeksuperleague
Kλειδί αγώνα
Η επιμονή της ΑΕΚ μέχρι το 96' δικαιώθηκε. Μέχρι τότε όμως ο Αρης δεν είχε κινδυνεύσει καθόλου.

Αδύναμος Κρίκος
Ο Τάσος Κάκος. Τουλάχιστον υπερβολική (με το πνεύμα και όχι το γράμμα του νόμου) η αποβολή του Αγκάνθο ο οποίος το μόνο που ήθελε να κάνει ήταν να αφιερώσει το γκολ στον Αγγελο Τσιπούρα.

Άρης - ΑΕΚ 1--1 τα γκολ από greeksuperleague


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: