ΣΙΝΕ

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Superleague: ΑΕΚ - ΟΦΗ 2-1 (video)

Η ΑΕΚ είχε την τελευταία λέξη και νίκησε τον ΟΦΗ.
Έφαγε γκολ στην πρώτη τελική του αντιπάλου (40’ Σόουζα). Αγχώθηκε υπερβολικά. Βούτηξε στο άγχος -και στη βροχή. Η ΑΕΚ όμως δεν...
«μάσησε»! Κι αφού ο Πετρόπουλος την κράτησε ξανά ζωντανή (56’), ο Παυλής τη λύτρωσε στο τέλος (81') και με το 2-1 επί του ΟΦΗ την εκτόξευσε μακριά απ’ την επικίνδυνη ζώνη.

Το κρύο του ΟΑΚΑ είναι σεσημασμένο. Αποτέλεσε εξάλλου τον κύριο λόγο που λίγοι φίλοι της ΑΕΚ έφτασαν στις εξέδρες. Μόνο το κρύο της… Αλάσκας όμως μπορεί να συγκριθεί με την ψυχρολουσία που δέχθηκε η «Ένωση» στο 40’. Διότι ως τότε δεν κυριαρχούσε απλά επί του ΟΦΗ. Δεν τον είχε κρατήσει απλά ταμπουρωμένο στην περιοχή του (πιέζοντας ψηλά και κυκλοφορώντας σωστά την μπάλα). Αλλά είχε χάσει ήδη αρκετές ευκαιρίες να ξεκλειδώσει το… φρούριο.

Πότε λοιπόν οι αμυντικοί απομάκρυναν ηρωικά (όπως στην κοντινή προβολή του Πετρόπουλου). Πότε ο Γκερέιρο σούταρε… ανεξήγητα δυνατά και κατάφερνε ν’ αστοχήσει. Πότε ο Φούντας δοκίμαζε να σκοράρει εκείνος -αντί να πασάρει στον ολομόναχο Ρίκκα. Ε, μια του κλέφτη δυο του κλέφτη, η συνέχεια είναι… γνωστή. Κι αν δεν την ήξεραν οι νεαροί παίκτες της ΑΕΚ, την έμαθαν βλέποντας (και όχι μαρκάροντας) τον Σόουζα να τους σοκάρει σε μια απλή εκτέλεση κόρνερ.

Επιστρέφοντας από τ’ αποδυτήρια, η ΑΕΚ επιβεβαίωσε (μετά τον «νόμο του ποδοσφαίρου») και αυτούς του… Μέρφι: Δεν έφτανε λοιπόν το γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα. Δεν έφτανε το ολοφάνερο άγχος των παικτών της. Άρχισε και η καταρρακτώδης βροχή. Ακόμα κι αυτή όμως αποδείχθηκε πως δεν μπορεί να σταματήσει τον Πετρόπουλο. Όταν λοιπόν η σέντρα του Τσουμάγκα τον βρήκε με ακρίβεια, ο φορ της «Ένωσης» αποδείχθηκε επίσης… συνεπής με την ισοφάριση.

Αν ο Πετρόπουλος όμως ήταν Άγγλος στο ραντεβού με το τρίτο του γκολ, ο Μιχάλης Παυλής αποδείχθηκε… Αφγανός. Και μάλιστα «ταλιμπάν»! Όπως ακριβώς έγραφε μέσα από τη φανέλα του, όταν μπήκε στο γήπεδο στο 77’ (κι ενώ ο Λίνεν τα είχε παίξει όλα για όλα βάζοντας και τους Κατίδη, Καραλή). Κι όπως έδειξε σχεδόν αμέσως στην κάμερα (81'), αφιερώνοντας το γκολ που πέτυχε (έπειτα από γκέλα του Αγριμάκη) και επιτρέποντας στην ΑΕΚ να συνεχίσει τον εξορκισμό του εφιάλτη που ζει απ' την αρχή της χρονιάς.


sport-fm.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ετσι μωρη αεκαρα