ΣΙΝΕ

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Superleague: SKODA Ξάνθη-Κέρκυρα 0-0 (video)

Δείτε στιγμιότυπα της Nova από την αναμέτρηση SKODA Ξάνθη-Κέρκυρα για την 18η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας

Δύο σημαντικούς βαθμούς στην προσπάθειά της για την παραμονή στην κατηγορία έχασε η Ξάνθη η οποία παραχώρησε ισοπαλία χωρίς τέρματα στην Κέρκυρα.
Ένα από τα χειρότερα παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα διεξήχθη στα Πηγάδια, όπου η Ξάνθη υποδέχτηκε την Κέρκυρα. Οι δύο ομάδες, ήθελαν τη νίκη για να φτάσουν κοντά στην παραμονή τους, ωστόσο καμία από τις δύο δεν την άξιζε με το τελικό 0-0 να αντικατοπτρίζει την εικόνα της αναμέτρησης.
Έτσι, οι γηπεδούχοι παρέμειναν πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, την ώρα που η Κέρκυρα διατηρήθηκε στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα θέλοντας μεγάλη ανατροπή στη συνέχεια για να μπορέσει να φτάσει στο στόχο της.
Οι «Φαίακες» μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και στο πρώτο δεκάλεπτο είχαν δύο ευκαιρίες με τους Γκέσιο και Αγρίτη που δεν μπόρεσαν να σκοράρουν. Στη συνέχεια, ο έλεγχος πέρασε στα πόδια των παικτών του Μαρίνου Ουζουνιδη, οι οποίοι όμως, χωρίς φαντασία δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν απειλητικές καταστάσεις για την αντίπαλη άμυνα.
Στην επανάληψη, η κατοχή και ο έλεγχος ήταν ολοκληρωτικά για τους γηπεδούχους, ωστόσο και πάλι, οι ευκαιρίες ήταν ελάχιστες. Με την εικόνα που έδειξαν οι δύο ομάδες, όση ώρα και αν αγωνιζόντουσαν το 0-0 δύσκολα θα άλλαζε που ήταν και το δικαιότερο αποτέλεσμα.


Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:
Skoda Ξάνθη:
Λοντίγκιν, Γούτας, Μπαξεβανίδης, Βάλλας, Μάνταλος, Σμιθ, Μαρίν, Ονουάτσι, Ντάνι, Βασιλακάκης, Κομεσίδης

Κέρκυρα: Αναστασόπουλος, Μπουκουβάλας, Πετρούτσης, Σταμόγιαννος, Αγρίτης, Λεόν, Μοντέιρο, Τσουμάνης, Κοντοδήμος, Στάμου, Ζουμπουλάκης


sport-fm.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: